Γάμος - Βάπτιση

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο παραμυθένιος γάμος, τα δύο παιδιά και το love story που έληξε άδοξα

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος χωρίζουν ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης και έξι χρόνια έγγαμου βίου.

Στη λιτή τους ανακοίνωση ζητούν από τα ΜΜΕ να σεβαστούν τα δυο τους παιδιά, Μάξιμο και Σιέννα, και να χειριστούν το θέμα με ευαισθησία και διακριτικότητα.

Το love story της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου άνετα θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από ρομαντική κομεντί. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2013, όταν η ηθοποιός βρισκόταν στη Μύκονο για διακοπές με την παρέα της. Εκεί που έκανε ηλιοθεραπεία σε κάποια παραλία του νησιού, ξαφνικά εντόπισε έναν άντρα με κράνος πάνω σε μηχανή.

Χωρίς να έχει δει το πρόσωπό του για να διακρίνει τα χαρακτηριστικά του, γύρισε και είπε στους φίλους της: “Εγώ αυτόν τον θέλω”.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο παραμυθένιος γάμος, τα δύο παιδιά και το love story που έληξε άδοξα

Κατά την παραμονή τους στο νησί των ανέμων, είχε τύχει να συναντηθούν σε διάφορα μαγαζιά, χωρίς ποτέ να ανταλλάξουν τηλέφωνα, Τελικά, η Αθηνά Οικονομάκου κατάφερε να πάρει τον αριθμό του του μελλοντικού της συζύγου την τρίτη μέρα των διακοπών της.

“Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε” είχε αποκαλύψει η ηθοποιός για τη γνωριμία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παραμυθένιος γάμος

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν αρχικά με πολιτικό γάμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Γύθειο το 2017. Έναν χρόνο αργότερα και συγκεκριμένα στις 6/10/2018, τελέστηκε ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού στη Μύκονο.

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ

Η παραμυθένια τελετή έλαβε χώρα στο εκκλησάκι μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο Kivotos στον Όρνο, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Μιχόπουλου. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι φίλοι τους, Νίκη Παλληκαράκη και Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν μάρτυρες και στον πολιτικό τους γάμο.

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ

Η νύφη έφτασε στο εκκλησάκι με φουσκωτό, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδερφό της με τον εκλεκτό της καρδιάς της να την περιμένει στην ακτή, φορώντας λευκό κοστούμι. Η Αθηνά Οικονομάκου έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη. Το πέπλο ήταν φτιαγμένο από μεταξωτό πουά τούλι, εμπλουτισμένο με χειροποίητες κορδέλες με λουλούδια που στόλιζαν τα μαλλιά της νύφης.

αθηνα οικονομακου
αθηνα οικονομακου
αθηνα οικονομακου
Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο παραμυθένιος γάμος, τα δύο παιδιά και το love story που έληξε άδοξα - εικόνα 9
Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο παραμυθένιος γάμος, τα δύο παιδιά και το love story που έληξε άδοξα - εικόνα 10
Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο παραμυθένιος γάμος, τα δύο παιδιά και το love story που έληξε άδοξα - εικόνα 11
Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο παραμυθένιος γάμος, τα δύο παιδιά και το love story που έληξε άδοξα - εικόνα 12

Τα παιδιά τους

Στις 14 Μαρτίου του 2018, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος κράτησαν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, Μάξιμο. Τρία χρόνια μετά, στις 9 Ιουνίου του 2021, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την απόκτηση της κόρης τους, Σιέννας.

“Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα πολύ αγόρι. Στο δεύτερο δεν είχα πρόβλημα. Είναι μαγικό που ήρθε κορίτσι. Είναι διαφορετικό. Δεν έχω το άγχος που είχα στο πρώτο παιδί και τις αγωνίες. Το απολαμβάνω το παιδί αυτό πολύ διαφορετικά. Είμαι άλλη μαμά. Τώρα είμαι πιο ήρεμη και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί της. Στο πρώτο παιδί άκουγα άλλες μανούλες που έλεγαν πως είναι ευτυχισμένες, εγώ ήμουν τόσο προβληματισμένη και ταραγμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Τώρα στο δεύτερο λέω πως τελικά μπορεί να συμβαίνει σε κάποιους, δεν έλεγαν ψέματα. Ότι και να σου πουν δεν έχει καμιά σχέση και επίσης κανένας δεν σου λέει τα αρνητικά. Οι δυσκολίες είναι πολλές σε ένα νεογέννητο και όταν δεν ξέρεις και δεν έχεις και πολλή βοήθεια τρομερή ανασφάλεια”, είχε δηλώσει η Αθηνά Οικονομάκου λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” για τον ρόλο της ως μητέρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Back to top button
Close
Close