Ειδήσεις

Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες και 55 λεπτά

Με πληρότητα στο 60% περίπου αναχώρησε σήμερα στις 07:08 το πρωί από τη Θεσσαλονίκη η νέα σύγχρονη αμαξοστοιχία ETR 470 εκτελώντας το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη -Αθήνα σε τρεις ώρες και 55 λεπτά.

 

Με τα ETR τρένα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εγκαινιάζει μία νέα εμπειρία ταξιδιού στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, προσφέροντας επιπλέον καθημερινά δρομολόγια με περισσότερη άνεση και πολυτέλεια στην διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

 

«Για εμάς είναι μια πολύ καλή ημέρα, μια νέα ημέρα, κατά τη γνώμη μας δεν είναι μόνο ένα τρένο, είναι μια νέα υπηρεσία που θέλουμε να προσφέρουμε, ένας νέος τρόπος μετακίνησης στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο ο χρόνος αλλά και η ευκαιρία να ταξιδεύει κάποιος με ασφαλή και άνετο τρόπο. Ο κόσμος θέλει να ταξιδέψει και εμείς προσφέρουμε ένα αναβαθμισμένο επίπεδο υπηρεσιών με τα ETR 470, τις οποίες θα εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο. Με το τραίνο ο επιβάτης μπορεί ξεκούραστα, να απολαύσει μία ταξιδιωτική εμπειρία Για εμάς ήταν σημαντικό να σπάσουμε το φράγμα των 4 ωρών», ανέφερε ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Roberto Biasin, τονίζοντας τη νέα φιλοσοφία παροχών που κάνει ευκολότερη τη διαδικασία του ταξιδιού. Ο κ. Biasin επισήμανε ότι το επόμενο βήμα είναι η ακόμη μεγαλύτερη μείωση του χρόνου ταξιδιού στις 3 ώρες και 20 λεπτά μόλις ολοκληρωθούν κάποιες υποδομές στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Ο Τρικαλινός υπάλληλος της εταιρίας Θωμάς Χαχάμης ανάφερε χαρακτηριστικά για το νέο δρομολόγιο και τις δυνατότητες του τραίνου

Αλλαγή ώρας και Αριθμού Αμαξοστοιχίας από (884) και αναχώρηση στις (7.20) Σε 882 και νέα ώρα αναχώρησης από Αθήνα Στις 07.57 Με άφιξη στην Καλαμπάκα 12.03 Στα Τρίκαλα 11.44..Το απόγευμα από Καλαμπάκα το 887 Στις 18.22 Από Τρίκαλα Στις 18.40 και άφιξη στην Αθήνα Στις 22.26.. Μετρό προλαβαίνουν όλοι και Αστικές συγκοινωνίες… καλή αρχή και καλά ταξίδια νά έχουμε…

Back to top button
Close
Close