Idees Sports

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-2: Φοβερό ντέρμπι γεμάτο γκολ και συγκινήσεις

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Opap Arena. Φοβερό παιχνίδι με τέσσερα γκολ και πολλές συγκινήσεις μπροστά σε άδειες εξέδρες.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έδωσαν μία φοβερή παράσταση στην κεκλεισμένων των θυρών Opap Arena, με το αθηναϊκό ντέρμπι να βγάζει νικητή το… ποδόσφαιρο. Η Ένωση προηγήθηκε με γκολ του Λιβάι Γκαρσία, το τριφύλλι έκανε την ανατροπή με τους Γεβντάι και Αράο, αλλά ο Λιβάι Γκαρσία είχε τον τελευταίο λόγο και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +2 από την τρίτη ΑΕΚ, ωστόσο πλέον έχει συγκάτοικο στην πρώτη θέση τον ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έκανε την ανατροπή και έφτασε μία ανάσα από ένα σπουδαίο διπλό, ωστόσο η ΑΕΚ πίεσε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, έκλεισε τους πράσινους στα καρέ τους και τελικά δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις από τα 11 βήματα.

Διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι οι πράσινοι σε ανατροπή του Βέρμπιτς στο δεύτερο μέρος, ακυρώθηκε γκολ της ΑΕΚ με τη βοήθεια του VAR για φάουλ στον Μπερνάρ στο ξεκίνημα της φάσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα / 4-4-2): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Ρότα, Σιμάνσκι (79’ Γιόνσον), Αμραμπατ (79’ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (63’ Μάνταλος), Πινέδα (63’ Αραούχο), Τσούμπερ (79’ Πισάρο), Λιβάι Γκαρσία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ / 4-3-3): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ, Αράο, Χουάνκαρ (78’ Μλαντένοβιτς), Κώτσιρας, Βιλένα, Μπερνάρ (78’ Ζέκα), Μαντσίνι (75’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (86’ Σπόραρ), Βέρμπιτς (75’ Λημνιός).

Back to top button
Close
Close