MUST Read

Αγοραστός-Μιχαλάκης στην ενεργοποίηση του νέου ΕΣΠΑ #Θεσσαλίας 2021-2027.

Το πρώτο τρίμηνο του 2023 εκδίδονται οι πρώτες 2 προσκλήσεις.

Ξεκινά η ενεργοποίηση
Σήμερα ξεκίνησε η  διαδικασία ενεργοποίησης του νέου ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, ένα ΕΣΠΑ προσαρμοσμένο στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, ένα ΕΣΠΑ που δίνει ανάσα και οξυγόνο ελπίδας σε δύσκολες εποχές και αποδεικνύει ότι είναι  ένα με την κοινωνία. Ένα Πρόγραμμα εκατομμύριων ευρώ, αυξημένο κατά %, σε σχέση με το προηγούμενο.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας μαζί με τους αντιπεριφερειάρχες των θεσσαλικών νομών
ευχαρίστησαν  τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο για την πολύ καλή, γρήγορη, ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία, που οδηγεί σε μετρήσιμα αποτελέσματα.
Στην  διαδικασία build back better, με υπερδέσμευση 200% στο τρέχον ΕΣΠΑ, αρωγός ο Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος έχει λάβει όλες τις εγγυήσεις για τον νομό Τρικάλων  ούτως ώστε να προετοιμαστούν έγκαιρα τα έργα και να μεταφερθούν  στο νέο Πρόγραμμα, χωρίς κενό υλοποίησης.Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ 1 Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Πρόγραμμα <<Θεσσαλία>> 2021 2027 Μάάል ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022"

Back to top button
Close
Close