MUST Read

“Αγνοείται” η τύχη του Χρήστου Μιχαλάκη -Τον αναζητούν Ρουβάς Αγοραστός

Παρότι ήταν καλεσμένος να παραστεί μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργο Καρανάσιο,ο Χρήστος Μιχαλάκης δεν θέλησε να ταξιδέψει στην Αλόννησο για την εκδήλωση των εγκαινίων του καταδυτικού πάρκου.Παρά το γεγονός ότι τόσο ο Κώστας Αγοραστός όσο και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος τον γνωρίζει προσωπικά, ρώτησαν και επιχείρησαν να επικοινωνήσουν για την μη άφιξη στο νησί, του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων δεν έλαβαν απάντηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα ίχνη του, χαθήκανε από το μεσημέρι  της περασμένης Πέμπτης όταν επέστρεψε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων μετά από ένα γρήγορο πέρασμα σε όλα τα μήκη και  πλάτη του νομού. Από εκεί και μετά αγνοείται η τύχη του καθώς δεν εμφανίστηκε ούτε στην γιορτή των ανθρώπων του ΚΤΕΛ σε ταβέρνα της πόλης για τα επινίκια της εκλογικής νίκης του Βησσαράκου.

Η Αλήθεια είναι,  ότι γενικά και τώρα λόγω covid-19 αποφεύγει τις εκδηλώσεις ενώ και λόγω θέρους εμφανίζει τα γνωστά  συμπτώματα κούρασης τα οποία αντιμετωπίζονται με ολιγοήμερες διακοπές.

Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες οι οποίες δεν διασταυρώνονται, κάνουν λόγο για Σβκ με το έτερο ήμισυ στις Ράχες Φθιώτιδας όπου διαθέτει οικία ….

Back to top button
Close
Close