
Ένας γνώριμος και ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης δίνει και φέτος ξεχωριστό χρώμα στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα. Ο Τρικαλινός καλλιτέχνης Αποστόλης Κουρσοβίτης, γνωστός καλλιτεχνικά ως «Κούρσο», που τον χειμώνα «στρατοπεδεύει» στον Μύλο δημιουργώντας μοναδικές καρικατούρες και το καλοκαίρι μεταφέρει το ταλέντο του στην Κέρκυρα, έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο δυνατές ατραξιόν της φετινής διοργάνωσης.
Με το μολύβι στο χέρι και το χαμόγελο μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, ο Κούρσο μαγνητίζει μικρούς και μεγάλους. Γύρω του επικρατεί συνεχώς μια ευχάριστη κινητικότητα, καθώς επισκέπτες, φίλοι και συνεργάτες σπεύδουν να φωτογραφηθούν μαζί του, να συνομιλήσουν και φυσικά, να αποκτήσουν μια καρικατούρα γεμάτη χιούμορ και χαρακτήρα.
Αν και διαθέτει έντονα επικοινωνιακά χαρίσματα, όσοι τον γνωρίζουν επισημαίνουν πως αυτό που τον κάνει πραγματικά ξεχωριστό είναι η καλοσύνη και η αυθεντικότητά του. Πάντα προσιτός και χαμογελαστός, αφιερώνει χρόνο στον καθένα, δημιουργώντας μια ζεστή και ανθρώπινη σχέση με το κοινό.
Τα φετινά Χριστούγεννα στον Μύλο των Ξωτικών φέρουν έντονα την καλλιτεχνική σφραγίδα του Αποστόλη Κουρσοβίτη ( Κούρσο), με την παρουσία του να δίνει ακόμη περισσότερη ζωντάνια, χαμόγελα και θετική ενέργεια στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Δεν είναι τυχαίο ότι για πολλούς επισκέπτες αποτελεί πλέον στάση… απαραίτητη στον Μύλο.

