Idees Sports

Ήττα για τα κορίτσια του ΑΟΤ απο τον ΟΦΗ Έχασαν στην Σωτήρα με 0-1

Τα κορίτσια του Γιώργου Λουλέ δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι απο το παιχνίδι με την πολύ δυνατή ομάδα της Κρήτης που είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Στο α’ ημίχρονο τα Τρίκαλα είχαν καταφέρει να κρατήσουν το 0-0 αλλά στην επανάληψη ο ΟΦΗ βρήκε το νικητήριο γκολ, με την Νικόλ Ριμπάνσκα να δίνει τη λύση για ακόμη ένα παιχνίδι, σκοράροντας στο 65ο λεπτό.

Με αυτό το τρίποντο ο ΟΦΗ διατηρήθηκε στην 2η θέση με 48 βαθμούς και μείωσε στους 7 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, που χθες έφερε ισοπαλία 2-2 με την ΑΕΚ, ενώ εκκρεμεί το μεταξύ τους παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Τα Τρίκαλα με 26 βαθμούς είναι πάνω απο την ζώνη υποβιβασμού και την επόμενη αγωνιστική θα παίξουν στα Γρεβενά με τς αδύναμες Σειρήνες.

Διαβάστε επίσης...

Back to top button