Τρίκαλα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Κανάτας – Πρώην διευθυντής του τομέα Υγείας και Πρόνοιας της Νομαρχίας Τρικάλων

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Καλαμπάκας και των Τρικάλων η είδηση του θανάτου του Γεωργίου Κανάτα, πρώην διευθυντή του τομέα Υγείας και Πρόνοιας της Νομαρχίας Τρικάλων, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του πλούσιο έργο και σημαντική προσφορά στον δημόσιο τομέα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 8 Ιουνίου 2025 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνα Καλαμπάκας. Η σορός θα μεταφερθεί στον ναό μισή ώρα νωρίτερα, στις 11:30 π.μ..

Ο εκλιπών υπήρξε άνθρωπος με ήθος, επαγγελματισμό και κοινωνική ευαισθησία, αγαπητός τόσο στους συναδέλφους όσο και στους συμπολίτες του.

Τη μνήμη του τιμούν η σύζυγός του Ανδρονίκη Στραπάτσα, τα παιδιά του Μαριάνθη Κανάτα και Θεοφάνης Μιχαλόπουλος, Βάιος Κανάτας, η εγγονή του Μαρία, τα αδέλφια του Γαριφαλιά Κανάτα και Αδάμ Αδαμίδης, Αλέξανδρος Στραπάτσας, καθώς και τα ανίψια και λοιποί συγγενείς.

Μετά την τελετή, ο καφές θα προσφερθεί από την οικογένεια στην ταβέρνα «Το Αρχονταρίκι» στην Καλαμπάκα.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Back to top button
Close
Close