Τρίκαλα

Έφυγε από την ζωή Τρικαλινός λόγω κορονοϊού

Έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα ο τέως δήμαρχος Πάρου, Χρήστος Βλαχογιάννης. Ο Χρήστος με καταγωγή από τη Διάβα Καλαμπάκας νοσηλευόταν επί τρεις συνεχείς εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λάρισας, παλεύοντας με την ίωση του κορωνοϊού.

Αυτές οι τρεις εβδομάδες ήταν δραματικές, καθώς καθημερινά έρχονταν αντιμέτωπος με διάφορα άλλα προβλήματα, είτε με ιώσεις εντός του νοσοκομείου, είτε με επιπλοκές στα νεφρά του και πολλές άλλες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν.

Ο Χρήστος είχε βρεθεί στη Διάβα Καλαμπάκας (τόπος ιδιαίτερης καταγωγής του) όταν η μητέρα του είχε αρρωστήσει βαριά επίσης από κορονοϊό και έχασε τη ζωή της. Εκεί ασθένησε και ο ίδιος από τον κορωνοϊό και η σύζυγός του Άννα που είχε μεταβεί στη Διάβα Καλαμπάκας, τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Από εκείνη τη στιγμή και για τρεις ολόκληρες εβδομάδες ο Βλαχογιάννης ήταν στην εντατική βοηθούμενος από τα μηχανήματα για να είναι στη ζωή. Τα μεσάνυχτα της 24ης Οκτωβρίου και πριν το ξημέρωμα της 25ης άφησε την τελευταία του πνοή.

πηγη energos politis

Back to top button
Close
Close