MUST Read

Έτσι όπως πάμε με τα εμβόλια του Αγίου …..και βλέπουμε

Η Ε.Ε. το πάει ισότιμα για όλους, όχι και τόσο όμως καθώς αρχίζει να αχνοφαίνεται. Και καμαρώνουν οι ηγέτες που οι Ευρωπαίοι δεν θα εμβολιάζονται εξίσου, όλες οι χώρες θα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ωστόσο παρότι τη ρίχνουν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, ένα εμβόλιο διαφορετικής προέλευσης δεν μπορεί να μπει στην Ευρώπη. Οι κυβερνήσεις είναι συγκεκριμένου προσανατολισμού συμφερόντων, γνωστό αυτό.
Με λίγα λόγια για να γίνω πιό σαφής…..Εμβόλια  γιοκ… Φάιζερ δεν δίδομεν, Αστραζενέκα δεν έχομεν, Μοντέρνα δεν μας δίδωσιν, Κινέζικα και Ρώσικα δεν παίρνωμεν, ούτε οι άνω των 80 δεν μπορούν να εμβολιαστούν, φρένο. Πού να φτάσει στους κάτω των 60… Του Αγίου Ποτέ…

Πάρτε παράδειγμα τον Σόμπλε ΘΑ το κάνω, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει η σειρά μου, διότι δεν έχω κλείσει τα 80 και δεν θέλω να πάρω τη σειρά άλλου». Αυτό είπε ο Β. Σόιμπλε, που τυγχάνει 78 χρονών και με σοβαρή αναπηρία αλλά και πρόεδρος της Γερμανικής Βουλής. «Υπάρχει συγκεκριμένη σειρά προτεραιότητας. Προηγούνται οι ηλικιωμένοι και το ιατρικό προσωπικό». (Σάμπως εδώ δεν υπάρχει συγκεκριμένη σειρά; Που φτάνει μέχρι υποδιοικητές νοσοκομείων και νομικούς συμβούλους γηροκομείων.)
Και δεν είναι μονάχα οι υποτίθεται πειθαρχημένοι Βόρειοι. Να είναι και ο Ισπανός στρατηγός, στον ανέμελο Νότο, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, που παραιτήθηκε. Επειδή έκανε λέει το εμβόλιο, ενώ δεν ήταν σειρά του. Α ρε Ελλάδα, μοναδική, με τα ωραία σου… (Όπου όλο και πληθαίνουν οι υποψίες ότι άμα είσαι κάποιος, όχι και τίποτε πολύ σπουδαίο δηλαδή, έναν γερό γνωστό να έχεις, το εμβόλιο το έκανες…)

Back to top button
Close
Close