MUST Read

Έρχεται στα Τρίκαλα η Ελεονώρα Μελέτη, έκλεισε η ημερομηνία!

Έρχεται στα Τρίκαλα η Ελεονώρα Μελέτη, σύμφωνα με πληροφορίες, με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου της, την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Μουσείο Τσιτσάνη από τις εκδόσεις Διόπτρα. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το πρώτο της βιβλίο «Γυναίκα ψάχνει…», η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει με ένα όνειρο που είχε από πάντα: να αποκτήσει ένα μοβ ποδήλατο.

Είναι η αληθινή ιστορία μιας μεγάλης περιπέτειας που έζησε η Ελεονώρα και μέσα από την οποία ανακάλυψε πώς να σφυρηλατήσει την ψυχική της ανθεκτικότητα και πώς να υπάρξει αληθινά μέσα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος. Το θέματα του βιβλίου έχουν να κάνουν με το πόσα πολλά είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις για να βρεις τον εαυτό σου, την ψεύτικη αξία που δίνουμε μερικές φορές στα πράγματα, αλλά και ότι το πραγματικό βουνό που πρέπει να σκαρφαλώσουμε βρίσκεται πάντα μέσα μας.

Παράλληλα, θα κάνει συναντήσεις εν όψη Ευρωεκλογών καθώς έχει και την εντοπιότητα καταγωγής του συζύγου της. Η Ελεονώρα Μελέτη, σύζυγος του Θοδωρή Μαροσούλη γνωστού θεατρικού παραγωγού και νύφη του Ηλία Μαροσούλη γνωστού επιχειρηματία με καταγωγή από το Διάσελο Τρικάλων, είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία. 

Λίγα λόγια για το νέο βιβλίο της Ελεονώρας Μελέτη «Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο»:

Μια νέα γυναίκα, ενώ καταφέρνει να κάνει ένα όνειρό της πραγματικότητα, βουλιάζει σε έναν σωματικό και ψυχικό λαβύρινθο. Τα πάντα καταρρέουν και ψάχνει να αντικρίσει ξανά το φως.

Κυνηγημένη από την τοξικότητα και τη χρόνια συναισθηματική κακοποίηση που υφίσταται, αφήνει μια καριέρα που θα τη ζήλευαν πολλοί, εγκαταλείπει τα πάντα και φεύγει για ένα ταξίδι σε ένα μέρος όπου δεν θα την ξέρει κανείς, κάπου όπου θα είναι αόρατη.

Μέσα από τη γνωριμία της με έναν χαρισματικό άνθρωπο όμως, αυτό το ταξίδι-φυγή γίνεται ένα ταξίδι αυτογνωσίας, οδυνηρό, επίπονο, που την οδηγεί τελικά στη συμφιλίωση με τον εαυτό της και με τους άλλους, και στην ψυχική ανθεκτικότητα.

Ένα «κέντρο σιωπής», ένας Ιάπωνας δάσκαλος κι ένα μοβ ποδήλατο θα την οδηγήσουν να καταλάβει και να θυμηθεί γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε ανεκπλήρωτα τα όνειρά μας.

Το εξώφυλλο του βιβλίου, το οποίο κυκλοφορεί στις 22/5 σε όλα τα βιβλιοπωλεία

 

Back to top button
Close
Close