Επιχειρείν

Έρχεται διαδικτυακή πλατφόρμα eshop από τα Επιμελητήρια ……Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις λειτουργίας

Η νέα αντίληψη στην προβολή της τοπικής αγοράς και στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Την κατάσταση στα χέρια της φαίνεται να πήρε η Κεντρική ;Eνωση Επιμελητηρίων η οποία ήρθε σε συνεργασία με την γνωστή ελληνική πλατφόρμα www.DirectMarket.gr  η οποία θα δώσει στους επιχειρηματίες την δυνατότητα να έχουν ένα δικό τους  eshop …..Μέσω του τοπικού επιμελητηρίου πχ στα Τρίκαλα ο επαγγελματίας θα μπορεί να πουλά προϊόντα του καταστήματός του μέσω αυτής της πλατφόρμας αποφεύγοντας να μπει στην διαδικασία να δημιουργήσει ένα eshop με ότι αυτό συνεπάγεται από θέμα κόστους και λειτουργίας ….. Παρόλα αυτά κάποια βασικά πράγματα δεν θα τα αποφύγει όπως να φωτογραφίζει τα προϊόντα του, να τα ανεβάζει στο διαδίκτυο και φυσικά να τα ταχυδρομεί….

Η παρούσα Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντων αποτελεί μέρος της ευρύτερης πρωτοβουλίας των Ελληνικών Επιμελητηρίων και τη συνεργασία της Knowledge Broadband Services Α.Ε.

Η Ηλεκτρονική αγορά www.DirectMarket.gr στηρίζεται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και τα Ελληνικά Εμπορικά Επιμελητήρια. Αποτελεί κοινή Επιμελητηριακή προσπάθεια για την δημιουργία ουσιαστικών ανταποδοτικών υπηρεσιών για την στήριξη των επιχειρήσεων και των τοπικών αγορών που υλοποιείται και υποστηρίζεται δυναμικά μέσω της Ηλεκτρονικής αγοράς www.DirectMarket.gr.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία πιστοποιήθηκε με την ομόφωνη έγκριση της Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρίας “ΟΜΗΡΟΣ” της ΚΕΕΕ στις 24/12/2014 και των συνεργαζόμενων Ελληνικών Επιμελητηρίων για την παροχή σε Πανελλήνια Βάση “Ανταποδοτικών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για την ανάπτυξη της Ανταγωνιστικότητας & της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την στήριξη των Τοπικών Αγορών”.

Η συμμετοχή των Επιχειρήσεων γίνεται εύκολα μέσω επικοινωνίας με το Τοπικό Επιμελητήριο ή κατευθείαν με την Εταιρία Knowledge B.S. (+30 2610452820, info@knowledge.gr, www.knowledge.gr) ή συμπληρώνοντας τα στοιχεία της στην φόρμα της Ενότητας «Δημιουργήστε το δικό σας κατάστημα». Η επιχείρηση μπορεί είτε να προβάλει απλά τα προϊόντα της είτε και να τα πουλάει ηλεκτρονικά. Η λήψη και παρακολούθηση των παραγγελιών προϋποθέτει απλά μια απλή σύνδεση στο Διαδίκτυο (Internet) μέσω εύχρηστης και απλή εφαρμογής ενώ κάθε παραγγελία αποστέλλεται επιπλέον και στο email της επιχείρησης.

Back to top button
Close
Close