Τρίκαλα

Νέος Τουριστικός φορέας στον νομό Τρικάλων

Ένωση Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Π.Ε. Τρικάλων

 

Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους του τουριστικού κλάδου στην χώρα μας και όχι μόνο λόγω της πρωτοφανής πανδημίας και τα επακόλουθά της οι τοπικοί επαγγελματίες εξακολουθούν να προσπαθούν για το αύριο των επιχειρήσεων. Θέλοντας να αποκτήσουν μεγαλύτερες δυνατότητες επιβίωσης και να διευρύνουν το μοντέλο ανάπτυξή τους, διεκδικώντας βάσιμα πολλά περισσότερα δημιούργησαν, πριν από λίγο καιρό έναν νέο σωματείο,  προσθέτοντας στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και τα τουριστικά καταλύματα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Σύμφωνα με τα νέα μέλη που αποτελούν τον τουριστικό φορέα του νομού,  ο στόχος σε πρώτη φάση είναι να εμπλακούν στην συλλογικότητα όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου που βάση του καταστατικού έχουν την δυνατότητα να ενταχθούν στον νεοσύστατο σύλλογο.

Δείτε την ανακοίνωση του νέου σωματείου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Π. Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δυνάμει της υπ’ αριθμόν 13/2020 ΔΙΑΤΑΞΗΣ του ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ αναγνωρίσθηκε το Επαγγελματικό Σωματείο με την επωνυμία << ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ  ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ>>
με έδρα την Καλαμπάκα του ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ και εγκρίθηκε το Καταστατικό το οποίο αποτελείται από δεκαεννέα (19) άρθρα και σκοπό τον αναφερόμενο στο άρθρο (2)αυτού,ήτοι την διαφύλαξη, την μελέτη, και την προαγωγή των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Π.Ε ΤΡΙΚΑΛΩΝ προς την εκάστοτε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ,τις εκάστοτε ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ της Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ,και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ και εν γένει κάθε νομίμως δικαιώματα της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του συνόλου των Μελών της.

Εκ του Δ.Σ .  Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ  ΦΑΜΙΣΗΣ Χ. ΣΩΤΗΡΗΣ

Back to top button
Close
Close