Idees Sports

Ένα Black Monster στο γεφύρι της Πύλης

Η μεταφορική των αδερφών Πισσώνη από τα Τρίκαλα για μία ακόμη φορά έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Μόλις πρόσθεσε στο δυναμικό της έναν τράκτορα, μάρκας Scania. Λέμε έκπληξη καθώς ο πολυπληθής στόλος τους
απαρτίζεται στο σύνολό του από φορτηγά DAF.

Μπροστάρης σε αυτήν την κίνηση ο βενιαμίν της οικογένειας, Ντίνος Πισσώνης, ο οποίος πραγματοποίησε το δικό του όνειρο. Γνωριζόμαστε προσωπικά αρκετά χρόνια με τον ίδιο και πάντα μας έλεγε ότι ο διακαής πόθος του είναι ένας δράκος. Και τώρα ήρθε η ώρα του. Αγόρασαν τον έναν και μοναδικό! Μαζί του ταξιδεύουμε στην τοξωτή γέφυρα στην Πύλη Τρικάλων για να βγάλουμε τις πρώτες φωτογραφίες του R.

Από τη Λάρισα στην Πύλη Τρικάλων

Όσο καλά γνωρίζουμε τον Ντίνο άλλο τόσο ξέρουμε την τρέλα και την αγάπη του για τα φορτηγά και κατ’ επέκταση για τα Scania. Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι για να κυκλοφορήσει το Black Monster στο δρόμο πρέπει πρώτα να δεχτεί την ιδιαίτερη περιποίηση από τον ειδικό. Ποιος είναι αυτός; Ο Νίκος Μπάτσικας από το συνεργείο βαρέων οχημάτων Μπάτσικας στη Λάρισα ο οποίος ανέλαβε δράση για να φρεσκάρει την εμφάνιση του R.

πηγη https://troxoikaitir.gr/article/420/black-monster

Back to top button
Close
Close