Γάμος - Βάπτιση

Ένας παραμυθένιος γάμος γεμάτος παράδοση στην Κρανιά Ασπροποτάμου!

Ένα περιπετειώδες ταξίδι πραγματοποιήθηκε μέσα στην καταπράσινη φύση το Σάββατο 16 Ιουλίου, στο χωριό Κρανιά Ασπροποτάμου για τους νεόνυμφους Θανάση Κολοκοτίνη και την Μάγδα Ζαραμπούκα. Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει έναν παραδοσιακό γάμο στον τόπο καταγωγής της νύφης, και να βαπτίσει τον μικρό τους γιο στον ιερό Ναό Αγ.Παρασκευής Κρανιάς Ασπροποτάμου!

Οι 100 περίπου καλεσμένοι του ζευγαριού, από όλη την Ελλάδα που βρέθηκαν στον υπέροχο γάμο έμειναν έκπληκτοι από τη φύση, την παράδοση και το άκουσμα του κλαρίνου…που ηχούσε καθώς η οικογένεια παρέδωσε την όμορφη Μάγδα στον γαμπρό, στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Κρανιά.

Η elegant Μάγδα μας εντυπωσίασε με την επιλογή του νυφικού της το οποίο ήταν από το κατάστημα Ds Dimitra Sioki ,στα Τρίκαλα, ενώ  το χτένισμα  επιμελήθηκε η Δήμητρα Κείου.

Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου, ακολούθησε η βάπτιση του μικρού Κωνσταντίνου που οι νονοί του Ηλίας και Ελβιόνη του χάρισαν !

And the adventure begins….!

Η δεξίωση του γάμου δόθηκε στο ξενοδοχείο Πύργος Μαντάνια, και την επιμέλεια του στολισμού του χώρου αλλά και της εκκλησίας είχε το Glamour και ο Κωνσταντίνος Καμέας. Ένα ταξίδι στον κόσμο της περιπέτειας και ένα φανταστικό candy bar…που είχε τα πάντα και εντυπωσίασε τους καλεσμένους.

Θανάση & Μάγδα σας ευχόμαστε να ζήσετε και να έχετε μία υπέροχη κοινή ζωή

Back to top button
Close
Close