Γάμος - Βάπτιση

 Άρης Μητρούσιας & Έλενα Βράκα…Love is in the air!

                   Άρης Μητρούσιας & Έλενα Βράκα Love & Marriage story!

Μας άρεσε ιδιαίτερα αυτή η φωτογραφία του ζευγαριού. Δείχνουν τόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι που δεν φαίνεται να έχει καμία σημασία για αυτούς αν βρίσκεται κόσμος γύρω τους. “Κυριολεκτικά και μεταφορικά… Love is in the air!

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στον Μητροπολιτικό Ι.Ναό του Αγίου Νικολάου o Άρης Μητρούσιας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Έλενα Βράκα με κουμπάρους την Βάσω Διαμάντη και τον Γιάννη Γκάσιο. Χαρούμενοι και συγκινημένοι οι γονείς τους Γιάννης Βράκας και Βίκυ Τασιοπούλου, Δημήτρης Μητρούσιας και Εύη Τζάνη στο πλευρό τους.

Όλη την εβδομάδα πριν το γάμο, υπήρχε αρκετή συγκίνηση  στις προετοιμασίες, συγκίνηση στις φωτογραφίες στο πατρικό σπίτι, και απίστευτο κέφι στη δεξίωση όταν χόρεψε ο Άρης και στη συνέχεια ο πατέρας της νύφης…”

Η προετοιμασία της όμορφης νύφης…

Η Έλενα επέλεξε να φορέσει ένα εξαιρετικά όμορφο και αριστοκρατικό νυφικό, από την B&O Exclusive Βάσω Οικονόμου. Της ταίριαζε απόλυτα με υπέροχη δαντέλα και ένα χτένισμα της Μαρίας Ζιώγκου που έδεσε απόλυτα. Η λεπτομέρεια που αγάπησα ήταν το λαμπερό μακιγιάζ by Giota Kouvousi με καθαρές γραμμές και γήινες αποχρώσεις. 

Το κοστούμι του γαμπρού από το κατάστημα Themis Trikaliotis !

Λατρεμένος ανθοστολισμός από τους experts …του είδους FLEURS ! Το λευκό χρώμα ανέκαθεν αποτελούσε εκείνο το χρώμα που χαρακτήριζε το ξεχωριστό γεγονός του γάμου και αυτό όχι τυχαία. Ένας γάμος σε λευκές αποχρώσεις, θα είναι πάντοτε μια κλασική και διαχρονική επιλογή που θα συμβολίζει με τον πιο όμορφο τρόπο το νέο σας ξεκίνημά ως ζευγάρι.

H γαμήλια δεξίωση δόθηκε στο ΗΡΩΔΕΙΟ στην Οιχαλία. Εντυπωσιακή είσοδος και στολισμός τραπεζιών & του κέντρου από το B&O EXCLUSIVE

Ευχόμαστε κάθε ευτυχία στο ζευγάρι..

 

 

Back to top button
Close
Close