Τρίκαλα

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Τρικάλων για φθορά στη γέφυρα Μπέιλι στον Μυλότοπο – Επέμβαση ακόμη και Κυριακή

Άμεση ήταν η αντίδραση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων σε περιστατικό φθοράς που προκλήθηκε στο ξύλινο δάπεδο της γέφυρας τύπου Μπέιλι στην περιοχή Μυλότοπος, στο Χάνι Τσίτου Καλαμπάκας.

Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διέλευση βαρέος οχήματος, το οποίο προκάλεσε ζημιά στο ξύλινο κατάστρωμα της γέφυρας, δημιουργώντας σοβαρό ζήτημα ασφάλειας για τη διέλευση οχημάτων και πεζών.

Παρά το γεγονός ότι ήταν Κυριακή, η κινητοποίηση ήταν άμεση μετά από σχετική ενημέρωση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων. Συνεργείο έσπευσε επιτόπου και προχώρησε σε πρόχειρη αποκατάσταση της ζημιάς, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής χρήση της γέφυρας.Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και ξυλαποθήκη

Το γεγονός έκανε γνωστό η Χρύσα Ντιντή με ανάρτησή της, ευχαριστώντας την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ταχύτητα ανταπόκρισης και την ευαισθησία που έδειξε απέναντι σε ένα θέμα καθημερινότητας και ασφάλειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλήρης και οριστική αποκατάσταση της γέφυρας αναμένεται το προσεχές διάστημα, καθώς η εταιρεία ΤΕΡΝΑ έχει ήδη δρομολογήσει την κατασκευή νέας γέφυρας, στο πλαίσιο του έργου αναβάθμισης των υποδομών της περιοχής.

Back to top button
Close
Close