UncategorizedΕιδήσεις

Άγιοι Ανάργυροι: Αντικαταστάθηκε ο διοικητής του ΑΤ – Αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες ο τηλεφωνητής του «100»

Ξεκίνησε το ξήλωμα αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που εμπλέκονται στην υπόθεση με τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  αντικαθίσταται ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων ενώ ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Μέρος της δικογραφίας η συνομιλία

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ηχητικό που είδε το φως της δημοσιότητας, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες.

Ελέγχονται όλοι

Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο τηλεφωνικό κέντρο του  100.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Back to top button
Close
Close