ΕπιχειρείνΤρίκαλα

Χρονιά επιτυχίας για την Αρχιτέκτονα Vassia Tsiassioti με διπλή βράβευση στα Interiors Awards 2024

 

Χρονιά επιτυχίας για την Αρχιτέκτονα Vassia Tsiassioti με διπλή βράβευση στα Interiors Awards 2024, έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα, την Παρασκευή 24 Μαΐου. Πιο συγκεκριμένα, η Αρχιτέκτονας ΒΑΣΙΑ ΤΣΙΑΣΙΩΤΗ και η  ομάδα της με έδρα τα Τρίκαλα (Αμαλίας 26) & (Ψαρών 69 )Χαλάνδρι ,Αθήνα διακρίθηκε με δύο χρυσά βραβεία.

Φωτογραφίες από την απονομή βραβείων στις 24 Μαΐου 2024.

Gold Αward για το έργο Μαιευτήριο Τρικάλων: “Rebirth of a Clinic”

Πιο συγκεκριμένα το πρώτο βραβείο Gold που απέσπασε το αρχιτεκτονικό  γραφείο αφορά τον εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό της Μαιευτικής – Γυναικολογικής  Κλινικής Τρικάλων, o οποίος στοχεύει στην εναρμόνιση του εσωτερικού χώρου (χώρος αναμονής, γραφεία, κοινόχρηστοι χώροι) με την αισθητική αναβάθμιση της πρόσοψης της κλινικής, Ενός κτιρίου  που αποτελεί εδώ και δεκαετίες σημείο αναφοράς  της πόλης.

Τρισδιάστατη απεικόνιση της μελέτης ανακαίνισης της Μαιευτικής Κλινικής Τρικάλων.

Gold Αward για το έργο Tsiasiotis  Mills: “From Flour to New Experiences”

Το Δεύτερο  βραβείο GOLD που απέσπασε το γραφείο, αφορά την Επανάχρηση του παλιού Αλευρόμυλου Νικόλαου Τσιασιώτη. Το project  “Tsiasiotis Mills: From Flour to New Experiences”, επιδιώκει την προστασία και ανάδειξη της ταυτότητας αυτού του σημαντικού για την περιοχή βιομηχανικού κτιρίου. Σεβόμενοι τη βιομηχανική κληρονομιά του, δημιουργούμε έναν χώρο που ενώνει το παρελθόν με το παρόν, προσφέροντας μια σύγχρονη εμπειρία στους επισκέπτες μέσα από τη συνύπαρξη μιας σύγχρονης βιομηχανίας που θα επαναλειτουργήσει, ενός μουσείου έκθεσης παλαιών μηχανημάτων άλεσης και ενός δια δραστικού πολυχώρου.

 

Τρισδιάστατη απεικόνιση της μελέτης επανάχρησης του Αλευρόμυλου.

Tηλ: 6974004987, 24310 23630

Instagram: @vassia_tsiassioti_architect

Facebook: Vassia Tsiassioti (architect)

Back to top button
Close
Close