Τρίκαλα

Φθινοπωρινά τσιμπολογήματα και πολιτικό-βεντούλα

Ένα τραπέζι σε μια ζεστή γωνιά, περιποιημένοι μεζέδες, κρασί η και τσίπουρο ντόπιο  που ρέει άφθονο και  μουσικές σε χαμηλό τόνο που απογειώνουν τη διάθεση της παρέας. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για φθινοπωρινή έξοδο στα Τρίκαλα .Όχι βέβαια καθώς κάτι ανάλογο συνέβη και σήμερα με την θερμοκρασία να βρίσκεται σχεδον στα ύψη αλλα το κυριότερο την διάθεση να σε προτρέπει για μια  παρείστικη επαγγελματική  κατάνυξη σε ένα από τα γνωστά μαγαζιά των Τρικάλων.

Σε αμιγώς επαγγελματικό mood, εμείς ξεχωρίσαμε μια τετράδα παρουσίας Τρικαλινών που κατάφεραν να βάλουν στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και μεταξύ “Τυριού” εκλεκτών  μεζέδων, μετά  τσίπουρο και “αχλαδιού”,  ανέλυσαν τα πολιτικά και αθλητικά δρόμενα της πόλης .

Γιάννης Κοντοπούλης ως μετρ της εστίασης με τον Βαγγέλη Κουτή για τα ενδότερα του δήμου σε βορά και νότο του νομού και τους ιδιαίτερα γνωστούς με ντοκτορά  στα συγκοινωνιακά  δρόμενα της περιοχής μας,  Γιώργο Ντουσίκα και Γιώργο Βαρνάβα το μεσημεριανο-απόγευμα του Σαββάτου εκτυλίχθηκε σε κοσμοθεωρία .απόψεων και προτάσεων!

Back to top button
Close
Close