Γάμος - Βάπτιση

Τρικαλινός Πλωτάρχης ο Κουμπάρος στον γάμο συναδέλφου του

Θέαμα, ευτυχία και μεγάλα χαμόγελα απόλαυσαν οι καλεσμένοι στον γάμο του Λιμενάρχη Αίγινας Αργύρη Φραγκούλη με τη Λένα Δέδε, που τελέστηκε το Σάββατο στη Μητρόπολη της Αίγινας.

Από νωρίς το απόγευμα, όταν, το στολισμένο αυτοκίνητο που μετέφερε τον γαμπρό στην εκκλησία, πέρασε από την παραλία του νησιού συνοδευόμενο από όχημα του Λιμενικού , οι ανυποψίαστοι επιβάτες των σκαφών, όπως και οι θαμώνες των καφέ, ένιωσαν ότι αυτός ο γάμος διέφερε από τους άλλους …

Και πράγματι! Ήταν η ιδιότητα του γαμπρού!  Ο Λιμενάρχης έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από τους γονείς του, Ιωάννη Φραγκούλη και Σωζία Αποσπόρη, για να αντικρίσει τους άνδρες και γυναίκες συναδέλφους του με τις επίσημες στολές τους να τον υποδέχονται παραταγμένοι στην είσοδο του ναού, προσφέροντας ένα συγκινητικό θέαμα!

Η άφιξη της νύφης, της όμορφης και γλυκύτατης Λένας, που τη συνόδευαν οι γονείς της Βαγγέλης και Ειρήνη Δέδε, όπως και ο αδελφός της Ιωάννης Δέδες, ολοκλήρωσε το ρομαντικό σκηνικό, παρόντων πολλών φίλων του ζεύγους και των γονέων τους, του βουλευτή Νίκου Μανωλάκου, καθώς και του δημάρχου Αίγινας Γιάννη Ζορμπά, των αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, του πρώην δημάρχου Δημήτρη Μούρτζη και πολλών άλλων.

Μετά το τέλος του μυστηρίου όμως, ο Αργύρης Φραγκούλης υποχρεώθηκε να αντέξει τα καθιερωμένα καψώνια των συναδέλφων του, που τον εμπόδιζαν με τα ξίφη τους να περάσει αν δεν ομολογούσε με διάφορους τρόπους πόσο αγαπάει τη νύφη!

Ο Λιμενάρχης πέρασε τελικά όλες τις δοκιμασίες, ο κόσμος πέταξε με ενθουσιασμό άφθονο ρύζι και το ζευγάρι αναχώρησε καταχειροκροτούμενο.

Το Saronic Magazine εύχεται στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον!

Back to top button
Close