Ειδήσεις

Το FBI «διαψεύδει» τον Άλεκ Μπάλντουιν – «Aυτός τράβηξε τη σκανδάλη»

Ο ηθοποιός, τρεις μήνες μετά την τραγωδία, ισχυριζόταν ότι δεν πάτησε καθόλου τη σκανδάλη του όπλου που σκότωσε την Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα του «Rust»

Η ανάλυση από το FBI στο όπλο το οποίο κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν και έριξε τη μοιραία σφαίρα που σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς επιβεβαιώνει ότι δεν θα μπορούσε να είχε ρίξει σφαίρα χωρίς να τραβήξει κάποιος τη σκανδάλη.

Το εύρημα διαψεύδει έμμεσα τους ισχυρισμούς του Μπάλντουιν, που είχε πει σε συνέντευξή του τον περασμένο Δεκέμβριο, τρεις μήνες μετά την τραγωδία, ότι δεν πάτησε καθόλου τη σκανδάλη.

Οι δοκιμές του FBI έγιναν στο 45άρι που θα χρησιμοποιούνταν στην ταινία από τον Άλεκ Μπόλτουιν. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν αδύνατον να ρίξει τη σφαίρα χωρίς κάποιος να πατήσει τη σκανδάλη. Με δεδομένο ότι το όπλο ήταν στα χέρια του ηθοποιού, μόνο αυτός θα μπορούσε να είναι αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα την Χάτσινς.

Η έκθεση του FBI έφτασε στις 2 Αυγούστου στο γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε, ο οποίος διεξάγει την έρευνα, 10 μήνες από την ημέρα της τραγωδίας (στις 21 Οκτωβρίου 2021) κατά το γύρισμα της ταινίας «Rust» στο Νέο Μεξικό.

Στη συνέχεια, αναφέρει το Fox News, προωθήθηκε στο γραφείο του ιατροδικαστή που συνεχίζει την έρευνά του.

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close
Close