Lifestyle newsTravel

Το ταξιδιωτικό Γραφείο που σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία σε Μαρόκο & Μαρακές

Το Μαρόκο είναι μια χώρα, όπου ο μυστικισμός και ο παράδεισος των αισθήσεων μαγνητίζει! Ανακαλύψαμε ένα τουριστικό γραφείο στα Τρίκαλα που έχει απογειώσει την ταξιδιωτική εμπειρία με προορισμό το Μαρόκο, ταξιδέψτε μέσα από τις μοναδικές λήψεις του ταξιδιού .

Έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους πλέον προορισμούς για τους λάτρεις της ανακάλυψης, τους γοητευμένους από τη φύση, την ιστορία, την τέχνη της ζωής ,τη γαστρονομία και τη ζεστή φιλοξενία. Με αυτές τις όμορφες εμπειρίες γυρίσανε και οι ταξιδιώτες απ το Μαρόκο σε εκδρομή που οργάνωσε για μια ακόμη φορά το τουριστικό γραφείο ”ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ” .

Η μαγική Σαχάρα

Σε ένα ταξίδι 6 ημερών σε Μαρακές και έρημο Σαχάρα καθώς και με πολλές ενδιάμεσες στάσεις στα πιο must σημεία της διαδρομής, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μοναδικά τοπία όπως το Ait  Ben Haddou ,μια μοναδική Kasbah προστατευόμενη από την UNESCO .

 
Να δουν από κοντά την καθημερινότητα  των ντόπιων που ζουν στα χωριά ,τα μικρά παιδιά να ξεχύνονται στους δρόμους και να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους χωρίς κανένα φόβο, να γευτούν  ντόπιο πα’ι’δάκι στη μέση του πουθενά στην οροσειρά του Ατλάντα, σε ένα υψόμετρο 2.200μ,αλλά και να απολαύσουν τις μοναδικές ομορφιές της ερήμου ,όπου τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις .

Διαμονή σε camp πολυτελείας μέσα στην καρδιά της ερήμου

Ηλιοβασίλεμα στους πιο ψηλούς αμμόλοφους συνοδευόμενο από ένα όμορφα στημένο σκηνικό πάνω στην άμμο, με βερβέρικα χαλιά ,άφθονο κρασί και τοπική μουσική ,ώστε να κάνει τη στιγμή ακόμη πιο μοναδική .Βόλτα με καμήλες , σαφάρι με τζιπ 4Χ4 φθάνοντας στα πιο απίθανα σημεία της ερήμου , βόλτα με γουρούνες ανάμεσα στους ψηλότερους αμμόλοφους και σανίδα στην άμμο για τους πιο τολμηρούς, καθώς, και η διαμονή σε camp πολυτελείας μέσα στην καρδιά της ερήμου ήρθαν να συνθέσουν μια ακόμη πιο όμορφη εμπειρία .Η μουσική και ο χορός γύρω απ τη φωτιά καθώς και οι ντόπιες γεύσεις φυσικά  δεν έλειψαν κατά τη διαμονή στο camp .

Τελευταίος σταθμός το Αυτοκρατορικό Μαρακές

Το ταξίδι αυτό ολοκληρώθηκε με το Μαρακές ,τη μοναδική αυτή ”κόκκινη πόλη΄΄ , όπως την αποκαλούν, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πιο γνωστές πόλεις του κόσμου. Σύγχρονο και συνάμα παραδοσιακό, Μαροκινή κουλτούρα αλλά και μοντέρνα σκηνικά,  άνθρωποι να απολαμβάνουν την μοναδική νυχτερινή ζωή της πόλης κι απ’ την άλλη οι ντόπιοι, μέσα στα παζάρια της Μεδίνα να προσπαθούν να προσφέρουν το χαμόγελο τους απλόχερα προκειμένου να αγοράσεις κάτι από τον πάγκο τους .

Χρώματα, αρώματα, μουσική, χορός, χαμογελαστοί άνθρωποι συνθέτουν το πιο όμορφο σκηνικό. Αυτό είναι το Μαρόκο ! Το φωτογραφικό ταξίδι με τον φακό και τη ματιά του Γιάννη Φλούλη (insta: floulis.photographers) ,που έζησε από κοντά την μοναδική αυτή εμπειρία, σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει και είμαστε σίγουροι θα είστε στο επόμενο προγραμματισμένο ταξίδι τους  !

Ξεχωριστά Ταξίδια

Το ταξιδιωτικό γραφείο, Ξεχωριστά Ταξίδια, έχει ως σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες για τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Λίτσα Ζαφείρη και ο Πάνος Γκίτσας, με μεράκι και αμέριστο σεβασμό απέναντι στον πελάτη, προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες. Θα τους βρείτε στη Στρατηγού Σαράφη 19 στα Τρίκαλα και τηλέφωνο επικοινωνίας 2431076106 .

Aκολουθήστε τους στα social / insta:xehorista_taxidia /  fc: Ξεχωριστά Ταξίδια /web : www.xehorista-taxidia.gr

 

Back to top button
Close
Close