Lifestyle news

Το πάρτι στο σπίτι της Δήμητρας Ματσούκα για το μεγάλο φινάλε στις Ψυχοκόρες


Η Δήμητρα Ματσούκα άνοιξε το σπίτι της στους φίλους και συμπρωταγωνιστές της και μαζί απήλαυσαν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που δημοσίευσε η ίδια σε Instagram story φαίνεται να δείχνει τον χώρο του σπιτιού της αλλά και τους φίλους της να κάθονται στον άνετο και μεγάλο καναπέ, σε μοντέρνες πολυθρόνες και στο πάτωμα.

«Τελευταίο επεισόδιο στις Ψυχοκόρες μας και είμαστε όλοι μαζί για να το δούμε και να κλάψουμε με την καρδιά μας» έγραψε στο βίντεο η Δήμητρα Ματσούκα.

Δείτε τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού της Δήμητρας Ματσούκα

Το σπίτι είναι άνετο με κλασικές πινελιές αλλά και μοντέρνες. Η διακόσμησή του σε συνδυασμό με την μεγάλη τζαμαρία στο σαλόνι που κοιτά τον κήπο και το κρεμ χρώμα που κυριαρχεί στους χώρους του σε συνδυασμό με το ξύλο, δημιουργούν ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το σπίτι έχει ένα μεγάλο σαλόνι με αναπαυτικό καναπέ, ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι στο κέντρο και έναν τεράστιο κήπο με καταπράσινα φυτά που φαίνονται από το τζάμι.

Πάνω από τον καναπέ διάφορα κάδρα διακοσμούν τον κρεμ τοίχο ενώ πίσω από την τηλεόραση φαίνεται μια βιβλιοθήκη.

Στο βάθος ξεχωρίζει η τραπεζαρία ενώ μπροστά από το κεντρικό σαλόνι υπάρχει άλλο ένα μικρότερο, με έναν γκρι καναπέ και ιδιαίτερα φωτιστικά ολόγυρά του.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Back to top button
Close
Close