Ειδήσεις

Το «αυγό του Γκοντζίλα» ξεβράστηκε σε ακτή της Ιαπωνίας

Εξετάζονται όλα τα σενάρια από τους ειδικούς.

Μια μυστηριώδης μεγάλη μεταλλική σφαίρα που ξεβράστηκε σε μια ακτή της Ιαπωνίας έχει προκαλέσει αμηχανία στους ντόπιους κατοικούς κι ένα κύμα φημών και εικασιών στο διαδίκτυο.

Οι ιαπωνικές αρχές δεν έχουν εξακριβώσει περί τίνος πρόκειται – ούτε καν η αστυνομία ή οι πυροτεχνουργοί που στάλθηκαν στο σημείο για να διερευνήσουν.

Κάποιοι υποθέτουν πως πρόκειται για μια σημαδούρα. Οι ειδικοί χρησιμοποίησαν τεχνολογία ακτίνων Χ για να εξετάσουν το εσωτερικό του αντικειμένου και διαπίστωσαν ότι ήταν κούφιο και ότι δεν συνιστά απειλή.

Το μυστηριώδες εύρημα στην παράκτια πόλη Χαμαμούτσου έχει ιντριγκάρει την φαντασία των χρηστών των social media με κάποιους να το αποκαλούν το ”αυγό του Γκοντζίλα” ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν πως είναι εξωγήινης προέλευσης.

Ο ιαπωνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας NHK έδειξε βίντεο από δύο αξιωματούχους στην παραλία Ενσουχάμα να επεξεργάζονται την σκουριασμένη, μεταλλική σφαίρα, διαμέτρου περίπου 1,5 μέτρου.

Το άγνωστο αντικείμενο εντοπίστηκε απ′ έναν ντόπιο που ειδοποίησε την αστυνομία

Οι αρχές έσπευσαν στην ακτή και διεξήγαγαν εξετάσεις με ακτίνες Χ που δεν αποκάλυψαν κάτι περισσότερο – εκτός από την επιβεβαίωση ότι το αντικείμενο δεν είναι επικίνδυνο.

Οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι το αντικείμενο θα μετακινηθεί σύντομα.

Πηγή:BBC

Back to top button
Close
Close