Fashion

Το απόλυτο summer staple επιστρέφει στην updated εκδοχή του

10 τζιν σορτς που έχουν πάντα θέση στο στιλ μας


Ξεχωρίσαμε 10 τζιν σορτς για να στιλάτες και cool εμφανίσεις όλο το καλοκαίρι.

Μπορεί το τζιν σορτσάκι μέχρι πριν από λίγα χρόνια να ήταν κομμάτι αποκλειστικά για τις εμφανίσεις στην παραλία, τις τελευταίες σεζόν ωστόσο, και με την άνοδο του denim ψηλά στις τάσεις και στις προτιμήσεις των fashionistas -το total denim αποτελεί αδιάσειστη απόδειξη της κυριαρχίας του- έχει γίνει το σέξι καλοκαιρινό staple που πολλές γυναίκες της μόδας προτιμούν για τα summer looks τους.

Τη δεκαετία του 2010 το τζιν σορτσάκι ήταν εξαιρετικά δημοφιλές, στην κλασική blue denim εκδοχή του, άλλα με σκισίματα, άλλα με κρόσια. Πλέον, η συλλογή έχει εμπλουτιστεί και με άλλες επιλογές -πιο κομψές, πιο σοφιστικέ και πιο στιλάτες.

Το καλοκαίρι βρίσκεται λίγες εβδομάδες μακριά και φαίνεται ότι τα τζιν σορτς φέτος θα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τις καλοκαιρινές επιλογές των απανταχού fashion addicts, αν κρίνουμε μάλιστα από τις συλλογές των διεθνών brands, που προσφέρουν πλήθος επιλογών.

Χάρη στη διαχρονικότητα και την άνεση που προσφέρουν, τα τζιν σορτσάκια είναι ό,τι πρέπει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, χαρίζοντας μάλιστα στο look στιλ και μια σέξι πινελιά.

Τα τζιν σορτς αποτελούν το πλέον versatile κομμάτι, οπότε δεν υπάρχουν κανόνες σχετικά με το styling, αφού μπορούν να συνδυαστούν κυριολεκτικά με τα πάντα.

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα T-shirt, τα αγαπημένα σας sneakers και γυαλιά ηλίου για μια casual εμφάνιση ή με μια μαρινιέρα και Mary Janes ή μπαλαρίνες για να δώσετε στο look σας παριζιάνικο στιλ. Φυσικά, ταιριάζουν άψογα και με τα σανδάλια σας και ένα αέρινο πουκάμισο από πάνω. Αν θέλετε να δείχνετε πιο καλοντυμένες, φορέστε το με ένα oversized σακάκι πάνω από ένα tank top.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε μερικά από τα πιο στιλάτα τζιν σορτς της αγοράς για να εμπλουτίσετε την ντουλάπα σας και να δείχνετε cool και fashionable όλο το καλοκαίρι.

10 τζιν σορτς που θα φοράτε όλο το καλοκαίρι

Raey/ Δείτε εδώ

Back to top button
Close
Close