Ειδήσεις

Το Άμπελος Boutique Hotel στα Αμπελάκια κάνει την διαφορά

Όταν οι ποιότητα συνδυάζεται με την πολυτέλεια, τότε για την απόδρασή σας σε ένα από τα πιο γνωστά και ομορφότερα χωριά της Ελλάδας, τα Αμπελάκια, το Άμπελος  Boutique Hotel, είναι αυτό που ζητάτε.

Οι εγκαταστάσεις του θα σας μαγέψουν, η θέα θα σας απογειώσει, οι παροχές και η εξυπηρέτηση θα σας εντυπωσιάσουν. Για τις διακοπές που όλοι ονειρευόμαστε, για απολαυστικές στιγμές στη φύση, το ξενοδοχείο «Άμπελος» είναι το ιδανικό μέρος.

Χτισμένο στις πλαγιές του Κίσαβου, 500 μόλις μέτρα από την πλατεία του ιστορικού χωριού των Αμπελακίων, αποτελεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Θεσσαλίας.

Αποτελείται από πέντε διαφορετικά οικήματα στα οποία στεγάζονται τα 16 δωμάτια, τα πέντε εκ των οποίων διαθέτουν τζάκι. Το καθένα από τα δωμάτια έχει άπλετο φως και προσφέρει εκπληκτική θέα προς τον μυθικό Όλυμπο μπροστά σ’ ένα πλούσιο φυσικό τοπίο που μαγνητίζει το βλέμμα και χαρίζει απολαυστικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μακριά από το άγχος της πόλης.

Ιδιαίτερη φροντίδα έχει δοθεί στη διακόσμηση των δωματίων η οποία συνδυάζει τις μίνιμαλ γραμμές με την παραδοσιακή ξύλινη επίπλωση και εναρμονίζεται με τη συνολική αισθητική του ξενοδοχείου που υποστηρίζει την ξεκούραση του σώματος και του πνεύματος.

Επιπλέον, όλα τα δωμάτια διαθέτουν οπτικοακουστικό εξοπλισμό, internet υψηλής ταχύτητας καθώς και όλες τις σύγχρονες ανέσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, ενώ η άμεση εξυπηρέτηση και η προθυμία του προσωπικού Θα ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία, και θα μετατρέψει τη διαμονή σας σε επίγειο παράδεισο.

Η θέα των δωματίων θα αποζημιώσει και τον πιο απαιτητικό, ενώ το εστιατόριο και η καφετέρια συμπληρώνουν ένα ονειρικό παζλ, που ο καθένας ονειρεύεται για τις απολαυστικές στιγμές των διακοπών του. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν τηλεόραση, ψυγείο, κλιματισμό και δωρεάν WiFi, στους ενοίκους του μάλιστα παρέχεται μπουφές πρωινού το οποίο σερβίρεται στην τραπεζαρία που έχει υπέροχη θέα στο γραφικό χωριό των Αμπελακίων.

Το εστιατόριο σερβίρει καθημερινά εξαιρετικές παραδοσιακές συνταγές και αναλαμβάνει την πραγματοποίηση οποιασδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης.

Το ξενοδοχείο, εκτός του δωρεάν πάρκινγκ με περίπου 30 θέσεις, παρέχει επίσης 24ωρη εξυπηρέτηση, το δε προσωπικό του είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο και πρόθυμο να σας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε, είτε αυτή έχει να κάνει με το χωριό, είτε με τις δραστηριότητες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε στην ευρύτερη περιοχή.

Τα Αμπελάκια αποτελούν έναν υπέροχο προορισμό, πρόκειται για έναν παραδοσιακό οικισμό του νομού Λάρισας, χτισμένα στις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους Όσσα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών. Το χωρίο φημίζεται για τα σπουδαία αρχοντικά του καθώς γνώρισε πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν, χάρη στην επεξεργασία και την βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν από την επεξεργασία του φυτού ριζάρι (ρουβία η βαφική).

Στο χωριό μάλιστα σώζονται σήμερα άφθονα καλοδιατηρημένα πετρόχτιστα αρχοντικά και παραδοσιακές πέτρινες βρύσες που φανερώνουν παλαιότερες εποχές δόξας, πλούτου και ακμής. Λίγοι μπορούν να φανταστούν ότι εδώ πάνω στα τέλη του 18ου αιώνα κατοικούσαν 6.000 άνθρωποι που εργάζονταν με ζήλο, στέλνοντας τα προϊόντα τους σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Το Άμπελος Boutique Hotel (το παλιό Hotel Κούρια), λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, η οποία με μεράκι και ζήλο είναι έτοιμη να προσφέρει τις καλύτερες και ποιοτικότερες παροχές στους ενοίκους του ξενοδοχείου, μαζί με το πολύ καλά καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό.

Από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και σε καθημερινή βάση θα λειτουργήσουν το εστιατόριο και η καφετέρια, ενώ από την παραμονή των Χριστουγέννων έτοιμα να δεχτούν τους καλεσμένους τους θα είναι και τα δωμάτια.

Το εστιατόριο και το café φυσικά υποδέχονται με χαρά και τους επισκέπτες που δεν διαμένουν στο Hotel.

Για κρατήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.: 6936913130.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

  

 

Back to top button
Close
Close