Fashion

Τι να φορέσω ως κουμπάρα σε γάμο τον χειμώνα;


Καλή Παρασκευή σε όλες!

Λόγω αδιαθεσίας, σαν ίωση ήμουν εκτός για 2-3 ημέρες αλλά συνήλθα. Να προσέχετε τις ιώσεις. Θα κάνω την επόμενη δόση του εμβολίου για τον Covid, αλλά θα κάνω φέτος για πρώτη φορά και για την γρίπη γιατί κάθε χρόνο κάτι κολλάω και τον Νοέμβριο είμαι χάλια. Δεν πρόλαβα και κάτι άρπαξα. Από αγορές πήγα να πάρω και εγώ κάτι daddy sneakers, λέω μέσα μου πως θα μου είναι πολύ ωραία πάνω μου και ήρθανεεεε. Και όχι. Όταν λέμε όχι τελείως όχι. Δεν ήμουν εγώ καθόλου, ένιωθα ότι για 100 ευρώ ήταν μια αγορά που απλά είναι μοδάτη αλλά δεν με εκφράζει. Είναι αυτό που λέμε τα είδα στην άλλη κοπέλα και ήταν τέλεια και σε εμένα ήταν αστεία. Μου ταιριάζουν πιο πολύ τα τενιστικά old school, αλλά άξιζε να δοκιμάσω.

Πάμε στις ερωτήσεις σας…

Γεια σου Πελαγία μου! Ήρθε η ώρα και για τη δική μου ερώτηση. Είμαι κουμπάρα σε γάμο, το πρώτο ΣΚ του Δεκεμβρίου και…ναι ακόμα δεν έχω βρει τι θα βάλω. Δηλαδή εντάξει, έχω ένα φόρεμα μίντι υπόψη μου, απλώς το έχω ξαναβάλει παλιά σε άλλη επίσημη περίσταση και ψιλοβαριέμαι, θα ήθελα κάτι άλλο. Τι μου προτείνεις; Είμαι 40, μελαχρινή. Λέω να φορέσω κάτι γόβες με μπαρέτα στον αστράγαλο που έχω σε απαλό κρεμ, οπότε πάνε με όλα. Θενκ γιουυ! Νίνα

Αγαπητή Νίνα, καλώς ήρθες! Ωραίο το midi φόρεμα, μήπως να το ξανασκεφτείς; Πολλές φορές ρούχα που φορέσαμε παλαιότερα τα κάνουμε στην άκρη, στόχος είναι τα φορέσουμε με διαφορετικούς τρόπους. Στην περίπτωση σου, φαντάζομαι μια ωραία καρφίτσα και μια μάλλινη κάπα. Λίγο εποχής ντύσιμο αλλά πολύ κομψό για γάμο τον Δεκέμβρη.
Αν πάλι δεν αντέχεις να το ξαναφορέσεις, θα σου πρότεινα με τις μπαρέτες σου ένα βελούδινο κοστούμι. Να φύγεις από το κλασικό «παντρεύω-βάζω φόρεμα», τότε διάλεξε το. Πρόσφατα είδα την Gigi με βελούδινο μπλε και σάστισα. Ειδικά αν επιλέξεις ένα βαθύ χρώμα και βαρύ ύφασμα θα δείχνει ακριβό.

Πελαγία καλησπέρα! Βλέπω πολλές φίλες να φοράνε τα loafers με κάλτσες και τις έχω κάπως ζηλέψει. Έχω ένα ζευγάρι καινούργια παπούτσια, του κουτιού που λέμε, και δεν τα έχω βάλει ακόμα γιατί με χτυπάνε. Φοβάμαι να τα φορέσω με κάλτσες, μη και φαίνομαι αλλόκοτη. Μπορείς να μου προτείνεις συνδυασμούς για να τα φορέσω και εγώ με κάλτσες και να φαίνομαι cool;Φιλιά, Στέλλα

Αγαπητή Στέλλα, τα έχω δει και εγώ και τι να σου πω…και εγώ φοβάμαι κάπως γιατί δεν έχω λεπτά πόδια. Είναι κανονικά, και σχετικά κοντά σε σχέση με τον ψηλό κορμό μου. Οπότε και εγώ όταν φορούσα κάλτσες με brogues παλαιότερα πάντα επέλεγα κοντές φούστες για να ψηλώνουν το πόδι μου. Σου προτείνω το ίδιο και σε εσένα, είναι μια ασφαλής επιλογή. Πριν σου γράψω τους 5 καλύτερους συνδυασμούς για τα loafers, να σου πω εδώ πως πριν τα φορέσεις έξω και σε πονέσουν, φόρεσέ τα μέσα στο σπίτι με κάλτσες χοντρές αθλητικές και αν μπορείς και διπλές. Έτσι ώστε και να ανοίξουν αλλά και εσύ να μην πληγωθείς στα σημεία που μας «χτυπούν» τα παπούτσια συνήθως. Πίσω λοιπόν στα outfits.

Φέτος έχει γίνει χαμός με την χαμηλοκάβαλη φούστα Miu Miu, μπορείς να βρεις τέλεια πλισέ μίνι που θα ταιριάζει με τα loafers.

 

Bovary.gr

Back to top button
Close
Close