Idees Sports

Την πώληση της ΑΕΚ στον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο ανακοίνωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Την πώληση της ΑΕΚ στον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο ανακοίνωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σε μια κίνηση με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις.

Τεκτονικές αλλαγές στο αθλητικό και πολιτικό σκηνικό αναμένεται να προκαλέσει η πώληση της ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον Μάριο Ηλιόπουλο.
Τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μέση της ΑΕΚ, είχε βρεθεί σε απευθείας μέτωπο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η αποχώρηση του από τα αθλητικά δρώμενα, εκτιμάται ότι θα επιτρέψει πιο ελεύθερες ανακατατάξεις, με μικρότερο συντελεστή πολιτική φόρτισης.
Σε πολιτικό επίπεδο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κατηγορήσει το Μαξίμου και τους ανθρώπους του Κυριάκου Μητσοτάκη, για υπόγειες συμφωνίες με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Προσφάτως, αποχώρησε από τη θέση του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Αλέξης Κούγιας, μετά από σύντομη θητεία, χωρίς να αιτιολογήσει επαρκώς την απόφαση τουζ αφού προηγουμένως είχε επιτεθεί επί προσωπικού στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Δημήτρος Μελισσανίδης αποχωρεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ. « Έρχεται η στιγμή που πρέπει να πάρεις τη δύσκολη απόφαση. Και αυτή η στιγμή για μένα έφτασε! Έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από την ΑΕΚ, να κάνω ένα μικρό βήμα πίσω!» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο κ. Μελισσανίδης ο οποίος προσθέτει ότι «παραδίδω τα ηνία στον εφοπλιστή κ . Μάριο Ηλιόπουλο, τον οποίο θα σας παρουσιάσω σήμερα το απόγευμα στις 16.00 στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου και παραμένω ένας απλός στρατιώτης του μεγαλείου της ΑΕΚ».

Back to top button
Close
Close