Fashion

Τα πιο bold streetstyle looks από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου μας εμπνέουν


Αν η κάθε Εβδομάδα Μόδας παίρνει κάτι από τον χαρακτήρα της πόλης που τη φιλοξενεί, τότε η London Fashion Week αντανακλά την εκκεντρικότητα του Λονδίνου και του λονδρέζικου στιλ.

Οι Βρετανοί σχεδιαστές διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους και τα cutting-edge σχέδιά τους, με ιδιαίτερες υφές, cut-outs, και ενδιαφέρον layering.

Ο ροκ ρομαντισμός αλλά και το στοιχείο του παραμυθιού είναι επίσης ένα key point της αισθητικής τους, όπως τον είδαμε μεταξύ άλλων στα show των Simone Rocha και Molly Goddard.

Έτσι, τα cool London girls αλλά και οι fashionista που φτάνουν στο Λονδίνο από όλο τον κόσμο επιλέγουν προσεκτικά τα streetstyle outfits τους ώστε να ταιριάζουν στο mood.

Ντελικάτες φούστες και διαφάνειες τονίζουν τη θηλυκότητα, αλλά ταυτόχρονα chunky boots, oversized σακάκια και grunge πανωφόρια ισορροπούν τα looks με μια masculine πινελιά.

Το λευκό, το μαύρο και το κόκκινο πρωταγωνιστούν πάντα, ενώ μόνο στο Λονδίνο θα δει κανείς πορτοκαλί τσάντες, αξεσουάρ με καρφιά και φυσικά καπέλα.

Παρακάτω, δείτε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα streetstyle looks στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και πάρτε μια γεύση από τα cool London girls!

Καπέλα!

Πλισέ φούστες

Dramatic πανωφόρια

Vintage inspiration

Cool T-shirts

Back to top button
Close
Close