Τοπικά

Συγκίνησε το τρικαλινό κοινό ο συγγραφέας του βιβλίου «Ξεγελώντας το Θάνατο»

Η πραγματικά μυθιστορηματική αυτοβιογραφία ενός ανθρώπου που νίκησε το θάνατο!

Το βιβλίο του Γιώργου Αθανασιάδη «Ξεγελώντας το Θάνατο» παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα από την Αντικαρκινική Εταιρεία Τρικάλων σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στην αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη.

Η πραγματικά μυθιστορηματική αυτοβιογραφία ενός ανθρώπου που σε πολύ νεαρή ηλικία, και ενώ υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, έρχεται αντιμέτωπος με κάτι το άγνωστο σε εκείνον -στην έως τότε ύπαρξή του- και σχεδόν δαιμονοποιημένο… τον καρκίνο. Από τη στιγμή εκείνη η ζωή του πραγματικά αλλάζει, όλα κρέμονται από μια κλωστή, ο χρόνος γίνεται κινηματογραφικός. Απρόσμενες καταστάσεις, παιχνίδια της μοίρας και της τύχης, έρωτες – χωρισμοί, αντιξοότητες και προσωπικά αδιέξοδα.

Το βιβλίο προλόγισαν η Ακαδημαϊκός Νίκη Αγνάντη, η καθ.Αναπτυξιακής Ψυχολογίας Φάνη Μπονώτη, και ο Συντονιστής Περ.Εργου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας και φυσικά η Μαρία Καναρά, πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρίας Τρικάλων.

Ο πρωταγωνιστής συγκίνησε το τρικαλινό μέσα από γεγονότα και καταστάσεις που τον αφήνουν κυριολεκτικά “ακάλυπτο”, μπροστά στο μεγαλύτερο φόβο του ανθρώπου… το Θάνατο…, τον οποίο και τελικά ξορκίζει, μετουσιώνοντάς τον σε πάθος για τη ζωή.

 

Back to top button
Close