Στο πανέμορφο Πάπιγκο ο γάμος του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο πανέμορφο Πάπιγκο για τον γάμο του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού με την Μαρίκα Αράπογλου, κόρη του πρώην διοικητή της ΕΤΕ, Τάκη Αράπογλου.
Ο Αντώνης Λαιμός είναι ο πρωτότοκος γιος του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού και η εικαστικός Μαρίκα Αράπογλου, είναι κόρη του Τάκη και της Εβίτας Αράπογλου
Λόγω της πανδημίας, ο πολιτικός γάμος τους τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, παρουσία των γονιών τους, ενώ σε λίγες ημέρες, το Σάββατο 19 Ιουνίου, σύμφωνα με το epirusgate.gr, θα τελεστεί ο θρησκευτικός, στις πλαγιές της Τύμφης, στο Πάπιγκο, ενώ θα ακολουθήσει γαμήλιο δείπνο στον ιδιόκτητο χώρο της οικογένειας του Αντώνη Λαιμού.
Οι εκδηλώσεις όμως (με παραδοσιακό τρόπο) θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 17 Ιουνίου.
Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Μαρίκα Αράπογλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από τον πολιτικό τους γάμο με την ίδια στην αγκαλιά του συζύγου της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Forever in your arms Andonis Lemos».
Στο θρησκευτικό γάμο που θα γίνει στο Πάπιγκο, θα παραστούν όλες σχεδόν οι οικογένειες των Ελλήνων εφοπλιστών που κυριαρχούν στο City του Λονδίνου και οι περισσότεροι θα φθάσουν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, με τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα. Ήδη η πληρότητα στα ξενοδοχείο στο Πάπιγκο και τα γειτονικά χωριά αγγίζει το 100% μιας και σε αυτά θα μείνουν οι καλεσμένοι.
Θα ακολουθήσει γαμήλιο δείπνο στον ιδιόκτητο χώρο της οικογένειας του Αντώνη Λαιμού.
Καλέσμένος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Προσκεκλημένος είναι επίσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και θα έχει συναντήσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου, και ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.