Idees Sports

Στις πανέμορφες «Σκαμνιές» Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

Στις πανέμορφες «Σκαμνιές» Τρικάλων θα φιλοξενηθεί και φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο, τι ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ

Το αθλητικό κέντρο «Σκαμνιές» στην Πηγή Τρικάλων θα είναι για άλλη μια χρονιά ο τόπος διεξαγωγής του πανελληνίου πρωταθλήματος σε ανώμαλο δρόμο. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου.

Το πρωτάθλημα παραδοσιακά γίνεται στις αρχές της χρονιάς, όμως φέτος, εξ αιτίας της πανδημίας μεταφέρθηκε για το φθινόπωρο, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να έχουν ένα δυνατό αγώνα εν όψει του 2022.Στον αγώνα θα παραστεί και η τρικαλινή πρωταθλήτρια Σοφία Σακοράφα

Όπως διευκρινίζεται από την ομοσπονδία, η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής είναι η Δευτέρα 18 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση entries@segas.gr. Διαβάστε ΕΔΩ την προκήρυξη του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Τον Φεβρουάριο του 2020 είχε γίνει το τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στα 10.000μ. ανδρών πανελληνιονίκης αναδείχθηκε ο Μάριος Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας) με 30:00, ενώ ακολούθησαν οι Κώστας Γκελαούζος (Παναθηναϊκός) 30:23 και Γιώργος Μίνος (ΑΟ Μυκόνου) 30:43.

Στα 8.000μ. γυναικών πρώτευσε η Αναστασία Καρακατσάνη (ΠΓΣ) με 27:11, με τις Ελευθερία Πετρουλάκη (ΑΟ Μυκόνου) 27:24 και Αναστασία Μαρινάκου (ΓΕΑ Τρικάλων) 27:34 να ανεβαίνουν επίσης στο βάθρο.

 

 

Back to top button
Close
Close