Τρίκαλα

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα Κυριακή τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Στις κάλπες θα προσέλθουν σήμερα Κυριακή τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Κάλπες θα στηθούν σε οκτώ εκλογικά τμήματα στο ν. Τρικάλων. Στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, στο 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, στο Δημαρχείο Πύλης, στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας, στην Οιχαλία – Πρώην Δημαρχείο, στη Φήκη – Πρώην Δημαρχείο και στη Βασιλική -Δημοτικό Σχολείο.

 

Από την περιοχή της Θεσσαλίας έχουν θέσει υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., εκ των οποίων οι επτά προέρχονται από το νομό Τρικάλων.

Υποψήφιοι είναι οι Δριτσέλη Παναγιώτα- Ιωάννης Κεμανίδης- Σταύρος Νταούλας – Αθανάσιος Ξάφος- Ουρανία Παπαζεύκου- Παρθένης Δημήτριος – Σιώχος Ορέστης.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «Στις 15 Μάη «στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ψηφίζοντας μαζικά στις εκλογές για πρόεδρο και μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

 

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.

Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.

   

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close