FaceLookLifestyle news

Στις γευστικές επιλογές της Μπαλατσινού η μοσχοροκεφαλή της Κικής

Πρωτίστως κατάφερε να τους αφοπλίσει με τους απλούς τρόπους την διαχυτικότητα και την ευγένεια της, και δευτερεύον να τους εκπλήξει με τις γαστρονομικές της προτιμήσεις στο εστιατόριο Μπέρδεμα   το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού κατά την παρουσία της στο κατάστημα .

Τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και  οι θαμώνες οι οποίοι έκαναν τα πάντα να βρεθούν στην οπτική γωνία,  της συζύγου του υπουργού τουρισμού ,εκθείασαν την παρουσία της και κατά γενική ομολογία έμειναν ευχαριστημένοι από την χαλαρότητα και την οικειότητα της στον  χώρο, απόρροια της προσωπικότητας της και της Τρικαλινής φιλοξενίας.

Μάλιστα  κάποια στιγμή επισκέφτηκε και την κουζίνα για να συγχαρεί την σεφ καθώς το πιάτο με την μοσχοροκεφαλή απογείωσε την γεύση της.

Στο γεγονός συνέβαλε και ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος για τρείς ημέρες στα Τρίκαλα, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος, από τις “δημιουργίες” και τα πιάτα της τοπικής κουζίνας κάτι που φαίνεται να πέρασε και στην Τζένη η οποία δεν κατάφερε να αντισταθεί στον γαστρονομικό πειρασμό αλλά και να διατηρήσει τα δεδομένα που την χαρακτηρίζουν καθώς πέρα από το  άψογο στυλ  μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και φυσικά με την καλλίγραμμη σιλουέτα της που αναδεικνύει ότι και αν επιλέξει να φορέσει. Το σώμα της το οφείλει στη σωστή διατροφή και γυμναστική που κάνει, αλλά και στον μεταβολισμό της.

Back to top button
Close
Close