Ειδήσεις

Στην Καλαμπάκα ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος

Το Δήμο Μετεώρων επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος είχε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο στο Δημαρχείο.

Στις 12:00 το μεσημέρι ακολούθησε σύσκεψη στο Ξενοδοχείο «ΔΙΒΑΝΗ» με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων Πολιτικής Προστασίας και με θέμα «Πολιτική Προστασία – Ανθεκτικότητα – Αειφορία: Η θωράκιση του Δήμου Μετεώρων στο επίκεντρο».

Ο Δήμος Μετεώρων με την πλούσια φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, αποτελεί έναν από τους πρώτους σταθμούς του οδοιπορικού που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), μετά την ίδρυση του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, προτάσεων, εμπειριών όλων των εμπλεκόμενων φορέων και Δήμων της χώρας και με κύριο σκοπό να αναδειχθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως πραγματικό κύτταρο της Πολιτικής Προστασίας για τη διαφύλαξη του δασικού πλούτου της πατρίδας μας.

Back to top button
Close
Close