Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα Χριστούγεννα σε ένα must visit places για την νυχτερινή διασκέδαση-ΜIKRO COCKTAIL BAR

Για διασκέδαση, φλερτ, ποτό και πολύ χορό και χαμογελαστά πρόσωπα, είναι ό,τι πρέπει. Η γειτονιά στους δρόμους ανάμεσα από την Στρατηγού Σαράφη και την 25η Μαρτίου  αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει και πάλι ζωή.

Εκεί που κάποτε υπήρχαν  στέκια, για φαγητό  άρχισαν να ξεπροβάλλουν ψαγμένα μπαράκια για κάθε γούστο.  Αυτό συνέβη και σε ένα στενό,στο ξεκίνημα  της οδού Χατζηπέτρου όπου μια μεγάλη, ευδιάκριτη πινακίδα γράφει MIKRO COCKTAIL BAR .Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σε προϊδεάζει για το τι θα συναντήσεις. Ωστόσο, όταν μπαίνεις μέσα είναι ακόμη καλύτερο, πηγαίνοντας την φαντασία σου πολύ παραπέρα. Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό bar σε colonial style, που σε μεταφέρει στην καρδιά του νεανικού ρυθμού . Είναι ένας χώρος βγαλμένος από τη φαντασία δύο πολύ έμπειρων ανθρώπων στο χώρο της εστίασης, του Άκη Παπαγεωργίου και της Βάσως Κουτή . Οι δυο τους ονειρεύτηκαν έναν all day προορισμό, διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει έως σήμερα στην πόλη. Με λίγα λόγια, μία αυθεντική απόδραση , ελκυστική για όλες τις βραδυνές ώρες  που δίνει έναν διαφορετικό αέρα στην περιοχή. Ένα μαγαζί classy και stylish που φλερτάρει με το μυστήριο. Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι μοναδικές γεύσεις συμβαδίζουν φυσικά με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του ιδιοκτήτη και των συνεργατών του όπου σου παρουσιάζουν μια ενδιαφέρουσα κατηγορία των pre-bottled cocktails,  και δεσπόζουν στο bar. Θα βρεις απολαυστικά cocktails για όλα τα γούστα, καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να διαλέξεις με τις αγαπημένες σου γεύσεις.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η καλή μουσική δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο μαγαζί.

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close
Close