Τρίκαλα

Σε υψηλά επίπεδα οι βαθμολογίες στη Φαρκαδόνα

Κατάφεραν να αποσπάσουν ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες που τους ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες Σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Αναμφίβολα και η φετινή χρονιά για τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων υπήρξε αρκετά δύσκολη, εξαιτίας της πανδημίας και των προβλημάτων που επέφερε σ’ όλη την κοινωνία, ταυτόχρονα και στην εκπαίδευση. Απουσία μαθητών και εκπαιδευτικών από τις σχολικές αίθουσες και μάθημα μέσω τηλεκπαίδευσης, σαφώς και τους ταλαιπώρησαν αρκετά.

Κι όμως αυτές οι ιδιαίτερες συνθήκες, τα εμπόδια και οι δυσκολίες που συνάντησαν όλη τη χρονιά δεν αποτέλεσαν αφορμή για να μην καταγραφούν επιτυχίες σ’ όλο το νομό και μάλιστα κάποιοι υποψήφιοι να συγκεντρώσουν ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες.

Η προσπάθεια όλων των παιδιών μεγάλη και σ’ αυτά τα παιδιά αρκούν απ’ όλους μας πολλά μπράβο, είτε κατάφεραν το στόχο τους, είτε όχι. Εξάλλου και γι’ αυτούς που δεν κατάφεραν στο στόχο που έθεταν τα προηγούμενα χρόνια, υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία.

Πολλές και μεγάλες υπήρξαν την φετινή χρονιά οι επιτυχίες μαθητών στις πανελλήνιες εξετάσεις. Μαθητές που έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες και να βρίσκονται σήμερα ελάχιστα βήματα πριν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η «ΚΡΗΝΗ LIVE» αναζήτησε και εντόπισε τρεις από τους μαθητές της περιοχής μας που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες που τους ανοίγουν το δρόμο στο όνειρο, αυτό της εισόδου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Κωνσταντίνος Παθέκας από το ΓΕΛ Οιχαλίας κατάφερε να συγκεντρώσει 19.349 μόρια, ο Χρήστος Κυρίτσης από το ΓΕΛ Οιχαλίας 18.473 μόρια και ο Ανδρέας Σεγκάνη από το ΓΕΛ Φαρκαδόνας 18.216. Οι τρεις μαθητές δήλωσαν στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» πανευτυχείς από την επιτυχία τους, ευχαριστώντας τους καθηγητές από τα σχολεία και τα φροντιστήρια και τους γονείς για την υποστήριξη και την βοήθεια που τους παρείχαν σε αυτό το δύσκολο αγώνα που είχαν μπροστά τους.

Ο Κωνσταντίνος Παθέκας, ο πρώτος των πρώτων της περιοχής μας, προετοιμάζεται πλέον να πραγματοποιήσει το όνειρο της εισόδου σε κάποια από τις Ιατρικές Σχολές της χώρας. Όπως ο ίδιος δήλωσε δεν τον ενδιαφέρει η γεωγραφική περιοχή για τις σπουδές του, αλλά αποκλειστικά η Σχολή, που αποτελούσε για εκείνον όνειρο χρόνων. Συμμετείχε για πρώτη φορά στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2020. Πέρυσι δεν κατάφερε να εισαχθεί στην Ιατρική καθώς τα μόρια που είχε συγκεντρώσει άνοιγαν την πόρτα της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Διεκδίκησε μια δεύτερη ευκαιρία και κατάφερε με μεθοδικό διάβασμα, χωρίς άγχος και με προσήλωση στο στόχο την είσοδο πλέον σε κάποια από τις Ιατρικές Σχολές της χώρας μας.

O ΠΑΘΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στην κορυφή κινήθηκε και ο Χρήστος Κυρίτσης από το γενικό λύκειο Οιχαλίας. Συμμετείχε για πρώτη φορά στο διαγωνισμό των πανελληνίων καταφέρνοντας να αποκομίσει υψηλή βαθμολογία. Με τα 18.473 μόρια, στον τομέα Πληροφορικής και Οικονομίας διεκδικεί επάξια μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το φθινόπωρο.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

Για κάποια Πολυτεχνική Σχολή ετοιμάζεται πλέον και ο μαθητής του ΓΕΛ Φαρκαδόνας Ανδρέας Σεγκάνι. Αν και δεν έχει κατασταλάξει ακόμη στην Σχολή, τα 18.216 μόρια που συγκέντρωσε στα εξεταζόμενα μαθήματα του ανοίγουν τις πόρτες σε Σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Όπως θα πει και ο ίδιος δεν πίστευε ότι θα έφτανε τόσο ψηλά, καθώς η φετινή χρονιά για τον ίδιο και για όλους τους υποψηφίους υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολη. Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια με τους καθηγητές του, τους οποίους ευχαριστεί δημοσίως θερμά, αλλά το σημαντικότερο μόνος του, στο σπίτι για να καταφέρει το στόχο του. Σήμερα νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος και ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν δίπλα του, συνοδοιπόροι του αγώνα που έφερε επιτυχημένα εις πέρας

krinitrikalon.gr

 

 

 

Back to top button
Close
Close