Γάμος - Βάπτιση

Σήμερα γάμος γίνεται σ’ ωραίο περιβόλι σ’ ωραίο περιβόλι!

 

Αυτός ο γάμος έγινε όμως σε ένα ωραίο νησί , σημαντικό ακριτικό , όμορφο σαν ζωγραφιά , δυνατό σαν ιστορία! Στο Καστελλόριζο. Η ευχή μου εξαρχής είναι η Ελένη και ο Αντώνης να πάρουν τη δύναμη αυτής της μικρής ανατολικής άκρης της Ελλάδας για να πορευθούν ευτυχισμένοι στο υπόλοιπο τη ζωής τους.

Η Ελένη Αντωνακάκη , σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού και ο Αντώνης Ψαρουδάκης Πλοιάρχος επίσης του Πολεμικού Ναυτικού γνωρίστηκαν & αγαπήθηκαν ως συνάδελφοι πριν από 14 χρόνια.

Το love story τους είναι μοναδικό όπως και κάθε ιστορία αγάπης δύο ανθρώπων σε οποιαδήποτε άκρη της γης . Ετούτη εδώ έχει τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Η Ελένη , παράλληλα με το κυρίως επάγγελμα της αγιογραφεί .Με 18 Ανέγνωρες μορφές της Παναγίας , που παρουσιάσαμε κατ’ αποκλειστικότητα στο eirinika ,σάλπαρε για το Καστελλόριζο. 

Εδώ   παρουσίασε για πρώτη φορά 18 σπάνιες αποδόσεις της Παναγίας σε μία έκθεση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Μιχάλη Δαρδανελιώτη και Πρόεδρου της οργάνωσης στήριξης πασχόντων από νεοπλασματικές ασθένειες «Αλυσίδα Ελπίδας».

Για τα εγκαίνια της έκθεσης σαλπάραμε και μερικοί δημοσιογράφοι απολαμβάνοντας το προσκύνημα , στην κυριολεξία , στο νησί που ανακάλυψε ο κόσμος όλος , με την ταινία Mediterraneo όταν πήρε το όσκαρ το 1992 αλλά κυρίως το προσκύνημα στο νησί της Κυράς της Ρω.

eirinika.gr

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close