Fashion

Πώς να φορέσετε τα crab sandals την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023;

Αν ρίξουμε μια ματιά στα trending σανδάλια για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, θα παρατηρήσουμε πως οι χαμηλές σιλουέτες μετατράπηκαν σε μοντέλα με ψηλές σόλες που θα μας δώσουν extra ύψος. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα κλασικά κομμάτια δεν θα κυριαρχήσουν, ωστόσο, φέτος υπάρχουν περισσότερες επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε.Οι λάτρεις του στυλ μας δείχνουν τους καλύτερους τρόπους για να τα φορέσουμε με μοντέρνο και ρομαντικό αέρα με το σωστό ντύσιμο.Πρόκειται για τον συνδυασμό platform sandals με μποέμ μίνι φορέματα που ταιριάζουν τέλεια σε έναν καλοκαιρινό προορισμό.

Crab sandals: Επιστρέφουν και αυτά είναι τα στυλ που πρέπει να δείτε-2
©GETTY IMAGES

Κλασικά crab sandals με παντελόνι

Οι ενδυματολογικοί κώδικες στο γραφείο γίνονται όλο και πιο ελεύθεροι και αν είναι αποδεκτό στη δουλειά, μπορείτε να φορέσετε τα crab sandals και εκεί. Εκτός από στυλ, θα εξασφαλίσετε και άνεση όλη την ημέρα.Τα κλασικά crab sandals είναι το μυστικό για να περπατάτε με απόλυτη ελευθερία και να δίνετε μια μοναδική πινελιά σε κάθε παντελόνι. Επιλέξτε μαύρα δερμάτινα σχέδια για να διατηρήσετε την επισημότητα στο γραφείου και να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση κάθε μέρα.

Crab sandals: Επιστρέφουν και αυτά είναι τα στυλ που πρέπει να δείτε-3
©GETTY IMAGES

Chunky σόλα με boho φορέματα

Κανονικά, τα crab sandals ξεχωρίζουν για τις rubber ή τις πλαστικές σόλες τους, ωστόσο, έχουν εξελιχθεί, αφού οι chunky σόλες έφτασαν για να φέρουν επανάσταση στην γκαρνταρόμπα μας. Είτε από Dr. Martens είτε από Marni, μπορείτε να βρείτε ένα chunky ζευγάρι που να ταιριάζει στο στυλ σας πολύ εύκολα και να το συνδυάστε με boho φορέματα, μίνι φούστες ή σορτς. Το κλειδί είναι να επιλέγετε σκούρα κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε με τα πάντα.

Crab sandals: Επιστρέφουν και αυτά είναι τα στυλ που πρέπει να δείτε-4
©GETTY IMAGES

Μίνιμαλ crab sandals με shorts

Από την άλλη, τα crab sandals με μίνιμαλ αέρα, είναι τα πιο κατάλληλα για να ολοκληρώσετε με επιτυχία outfits με σοφιστικέ ρούχα. Αυτό αποδεικνύεται καθώς ταιριάζουν τέλεια μαζί με frayed σορτσάκια, βαμβακερές μπλούζες και baggy σακάκια με prints, μια πρόταση που σίγουρα celebrities όπως η Hailey Bieber θα φόραγαν σε μια βόλτα στο Λος Άντζελες.

Crab sandals: Επιστρέφουν και αυτά είναι τα στυλ που πρέπει να δείτε-5
©GETTY IMAGES

Buckled sandals με παντελόνια

Στο παραδοσιακό τους σχέδιο, ή με στρογγυλή μύτη και εμφανή ραφή, τα crab sandals είναι super cool. Οι λωρίδες που αποκαλύπτουν το δέρμα θα είναι η πινελιά που δεν θα περάσει απαρατήρητη μαζί με ντυσίματα με staple κομμάτια: ψηλόμεσο παντελόνι, πουκάμισα με κουμπιά και καμπαρντίνες, ένα outfit που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Η Vogue συγκέντρωσε όλα τα σχέδια που τράβηξαν την προσοχή μας αυτή τη στιγμή.

Crab sandals: Επιστρέφουν και αυτά είναι τα στυλ που πρέπει να δείτε-6
©SANDRO

Πέδιλα,Sandro

Crab sandals: Επιστρέφουν και αυτά είναι τα στυλ που πρέπει να δείτε-7
©THE ROW

Πέδιλα,The Row

Crab sandals: Επιστρέφουν και αυτά είναι τα στυλ που πρέπει να δείτε-8
©MIU MIU

Πέδιλα,Miu Miu

Crab sandals: Επιστρέφουν και αυτά είναι τα στυλ που πρέπει να δείτε-9
©GANNI

Πέδιλα,Ganni

Crab sandals: Επιστρέφουν και αυτά είναι τα στυλ που πρέπει να δείτε-10
©CHURCH’S

Πέδιλα,Church’s

Crab sandals: Επιστρέφουν και αυτά είναι τα στυλ που πρέπει να δείτε-11
©TORY BURCH

Πέδιλα,Tory Burch

Back to top button
Close
Close