Επιχειρείν

Πρόσκληση Συμμετοχής στην Ημέρα Καρίερας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην “Ημέρα Καριέρας” που διοργανώνει  δια ζώσης στις 5 Μαϊου 2023 στα Τρίκαλα.

Σκοπός της “Ημέρας Καριέρας” είναι οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου μας να γνωρίσουν την εταιρεία σας και να συζητήσουν μαζί σας ευκαιρίες καριέρας και πρακτικής άσκησης.

Θα θέλαμε να αποτελέσουμε το δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στην πανεπιστημιακή κοινότητα και την αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, την Παρασκευή, 5 Μαϊου 2023, στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Ananti City Resort», από τις 10:00 -16:00.

Αν η επιχείρησή σας απασχολεί προσωπικό άνω των 10 ατόμων, Θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε στην εκδήλωσή μας απαντώντας στην κάτωθι Ms Form.  

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=cL-AMcwX9kSQpFyUdmJSlf3T5WxMD7JHj-5rmsdM5EZUQjFaV1FUVDFSQjhLNElDSTdKQUZDRUY0TC4u

Κάθε εταιρεία θα έχει το δικό της σημείο (τραπέζι) σε έναν open space χώρο, ώστε να μπορεί να δέχεται τους ενδιαφερόμενους και να συζητά μαζί τους.

Θα υπάρχει η δυνατότητα των banners ή και backdrops που θα πλαισιώνουν το τραπέζι της κάθε εταιρείας.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουν οι φοιτητές και οι απόφοιτοί μας και ευελπιστούμε ότι μέσα από αυτή τη δράση θα προκύψουν καλές συνεργασίες με τα μέλη της Πανεπιστημιακής μας Κοινότητας.

Σας αποστέλλεται και ο σύνδεσμος με τα προσφέρομενα τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας https://www.uth.gr/spoydes/proptychiakes/schools-departments

Στην πόλη των Τρικάλων έχει την έδρα της η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας.Ωστόσο μπορείτε να δηλώσετε και άλλες ειδικότητες αποφοίτων, καθώς απευθυνόμαστε στο σύνολο των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Για διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο 2421006379 – Παπαντώνη Εύη.

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις με προσωπικό άνω των 10 ατόμων.

Back to top button
Close
Close