Τρίκαλα

Πρόεδρος K. Κεραμιδίου : Την περίπτωση του Κουτσόχερου την αποκλείουμε, θα μείνουμε στα κοντέινερ!


Για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο πλημμυρισμένο χωριό Κεραμίδι μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της κοινότητας Βασίλης Θεοδώρου :

« Ακόμα και σήμερα το Κεραμίδι είναι μέσα στο νερό και τη λάσπη, είναι δύσκολη η πρόσβαση στα σπίτια. Αν και δεν τίθεται ζήτημα να κατοικηθούν τα σπίτια για φέτος. Οι κάτοικοι ως τώρα έχουν βρεθεί σε όλα τα γύρω χωριά, ή νοίκιασαν αλλού ή φιλοξενούνται. Και μέσα στην παλιά εκκλησία του χωριού μένουν ακόμα γύρω στα 33 άτομα, κάποιοι ηλικιωμένοι και κάποιοι κτηνοτρόφοι που δεν μπορούν να αφήσουν τα ζώα τους.

Από το χωριό δεν θα φύγουμε οι περισσότεροι κάτοικοι, θα προσπαθήσουμε να ξαναφτιάξουμε έστω ένα-δυο δωμάτια από κάθε σπίτι. Έχουμε εδώ τα χωράφια μας, θέλουμε να τα ξανακαλλιεργήσουμε.

Στο σημερινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο θα περιμένουμε να μας δώσουν οδηγίες για την εγκατάσταση των κατοίκων σε κοντέινερ που θα στηθούνε στη Φαρκαδόνα. Την περίπτωση του Κουτσόχερου την έχουμε αποκλείσει εντελώς.

Όπως είπε και σε χθεσινή συνομιλία που είχαμε ο Υπουργός κ. Τριαντόπουλος, περιμένουμε από το Δήμο Φαρκαδόνας να στήσει το μέρος με τα κοντέινερ. Ήδη ήρθανε τα απαραίτητα χρήματα στο Δήμο, και δεσμεύτηκε ο Υπουργός ότι αν χρειαστούν θα δώσει κι άλλα. Οπότε θα περιμένουμε να δούμε άμεσα αποτελέσματα, δεν μας έχει μείνει τίποτε άλλο.»

Lanaras
Back to top button
Close
Close