Τρίκαλα

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 1 έως 15 Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 1 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Θεσπρωτικού Πρεβέζης.

Το απόγευμα το απόγευμα στις 7  θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον ίδιο Ιερό Ναό.

Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Ναό Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

Την Τρίτη 3 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Κεραμιδίου και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνος.

Την Τετάρτη 4 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Χρυσαυγής και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πετρωτού.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Γαρδικάκι Τρικάλων επί τη εορτή της Αγίας Νόννας, Μητρός του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.

Την Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 8 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος χωρίου Σωτήρα.

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ταξιαρχών.

Το Σάββατο 7 Αυγούστου στις 8 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης.

Την Κυριακή 8 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης.

Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελληνοκάστρου και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αρδανίου.

Τη Δευτέρα 9 Αυγούστου το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Φανερωμένης Λιοπράσου και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρελιάς.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Τιμίων Ταξιαρχών Μουριάς και στις 8 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δροσερού.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη εορτή της αναμνήσεως του εν Κερκύρα θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος.

Την Τετάρτη 11 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής χωρίου Αγία Παρασκευή (Τζιούρτζια) και στις 8 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γαρδικίου.

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βροντερού και στις 8 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελάτης.

Την Παρασκευή 13 Αυγούστου στις 7:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων (Όρθρο, Εγκώμια προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου και Θεία Λειτουργία).

Το Σάββατο 14 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Οιχαλίας την Ιερά Εικόνα της Παναγίας ΟδηγήτριαςΑκολούθως θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γκούρας.

Το βράδυ θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων (Όρθρο, Εγκώμια προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου και Θεία Λειτουργία).

Την Κυριακή 15 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου.

Το απόγευμα στις 8 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού.

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close