Τρίκαλα

Προσκλητήριο για συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία από τους δημοτικούς υπαλλήλους

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων καλεί όλους τους συναδέλφους να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος

Προσκλητήριο για συμμετοχή στην αυριανή αιμοδοσία που διοργανώνει στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων απευθύνει ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Τρικάλων.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων καλεί όλους τους συναδέλφους που είναι αιμοδότες, όλους όσους χρειάστηκαν το προηγούμενο διάστημα αίμα για κάποιον δικό τους άνθρωπο, αλλά και όλους όσους έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη ενίσχυσης αυτής της εθελοντικής πράξης, να βοηθήσουν και να συμμετέχουν στην οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας που θα γίνει αύριο Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 9:00 π.μ. – 1:30 μ.μ. σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Σκοπός της εθελοντικής αιμοδοσίας του συλλόγου είναι η δημιουργία ικανού αποθέματος αίματος πρωτίστως για τις ανάγκες των μελών του συλλόγου μας.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμμετέχοντες στην διαδικασία θα δικαιούνται άδεια την ημέρα της αιμοδοσίας καθώς και άλλες 2 ημέρες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Ταμίας

Κωστίκας Ευάγγελος                                                     Σιακαβάρας Θεόδωρος

Back to top button
Close
Close