UncategorizedΕπιχειρείν

Ποιότητα και εγγυημένες τιμές από την Βιομηχανία Ζωοτροφών Κωστάκη στην Οιχαλία

Από το 1858, που κυκλοφόρησε στο εμπόριο η πρώτη ζωοτροφή για βοοειδή, η τεχνολογία στην παραγωγή έχει εξελιχθεί, ενώ τα τελευταία 25 χρόνια η σύστασή τους αλλάζει συνεχώς, ώστε να επιτευχθεί μείωση του κόστους και των περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων αλλά και αύξηση της παραγωγής. Σε εγχώριο επίπεδο περισσότερες από 60.000 αγροτικές οικογένειες έχουν καλλιεργήσει αραβόσιτο κατά το τρέχον έτος, ενώ η κύρια καλλιέργειά του εκτείνεται σε 14 Νομούς (Σερρών, Καβάλας, Λάρισας, Δράμας, Ξάνθης, Τρικάλων, Πέλλας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Φλώρινας κ.α.).

Στα Τρίκαλα πάντως τα μάζεμα Καλαμποκιού ήδη έχει ξεκινήσει και οι παραγωγοί άρχισαν να μεταφέρουν την σοδειά τους στους εμπόρους .Στην περιοχή της Οιχαλίας δραστηροποιείται η εταιρία “Ζωοτροφές Θεσσαλίας ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝ.& ΥΙΟΣ Ο.Ε” με πολύχρονη εμπειρία καθώς παρασκευάζει πάνω από 30 χρόνια, σύνθετες ζωοτροφές σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. 

Η Τρικαλινή επιχείρησή δεύτερης γενιάς   βρίσκεται στο κέντρο του Θεσσαλικού κάμπου, στην πιο πλούσια αγροτική περιφέρεια της Ελλάδας. Με καλλιεργήσιμη γη πάνω από 5 εκατομμύρια στρέμματα,  εμπορεύεται  όλα τα δημητριακά, ενώ παρασκευάζει  όλους τους τύπους φυραμάτων για όλα τα ζώα  και σε συνεργασία με ξένους οίκους εισάγει  βοηθητικές ύλες, συμπυκνώματα, ισορροπιστές, γάλατα, φωσφορικό και πλάκες λήξεως. Η βιομηχανική μονάδα συγκεντρώνει  και αποθηκεύει  πρώτες ύλες όπως Καλαμπόκι, Κριθάρι, Σιτάρι, απευθείας από τους παραγωγούς, σε άριστη ποιότητα και σε πολύ καλές τιμές.

CZ

Back to top button
Close
Close