Τοπικά

Περιστατικό σύλληψης με “πρωταγωνιστή” τον διοικητή Ασφαλείας Τρικάλων

Είναι από τα περιστατικά καθημερινότητας τα οποία πολλές φορές δεν χρήζουν ιδιαίτερης αναφοράς καθώς πολλοί τα θεωρούν ότι είναι «συνήθη« φαινόμενο της κοινωνίας .

Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως πέρα από το αστυνομικό ρεπορτάζ επιφέρει πρόσθετο ενδιαφέρον καθώς στο περιστατικό εμπλέκεται προσωπικά  και ο διοικητής ασφαλείας Τρικάλων .

Ο Γιωργος Λιούρας ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι ανέλαβε  επικεφαλής του τμήματος πριν από μερικούς μήνες και έχει καταγράψει μέχρι τώρα με τους άνδρες του αρκετές επιτυχίες πλέον από σήμερα φαίνεται να πραγματοποιεί και προσωπικές συλλήψεις .

Σύμφωνα με πολίτες που αντελήφθησαν την περίπτωση και ειδοποίησαν την αστυνομία  αλλά και την σελίδα μας,  νεαρός επιτήδειος και μάλλον ειδικός στις κλοπές κατάφερε «χτυπήματα» από το πρωί της σημερινής ημέρας σε τρία διαφορετικά σπίτια .

Με περίσσιο θράσος εισήλθε στις οικίες με την πρόφαση, του επαίτη ζητώντας ακόμη και ένα κομμάτι ψωμί. Όσοι άνοιξαν την πόρτα, διαπίστωσαν λίγο μετά  ότι ήταν τα θύματα ενός καλοστημένου και θρασύτατου ψέματος από τον δράστη ο ποιος στην συνέχεια έκλεβε ότι έπεφτε στην αντίληψη του .

Δυστυχώς για κακή του τύχη όμως  στο τελευταίο γεγονός ο παθών  αλλά και γείτονες ειδοποίησαν  την Αστυνομία   .Όπως συνηθίζεται για το περιστατικό ενημερώθηκε  και ο  διοικητής Ασφαλείας Τρικάλων ο οποίος συμπωματικά βρίσκονταν  στην περιοχή του κέντρου, και λόγω εμπειρίας έσπευσε προς το συμβάν .
Στο ξεκίνημα  της οδού Κονδύλη και των παρακείμενων οδών που καταγράφτηκαν τα περιστατικά,  εντόπισε  τον νεαρό κατάφερε να τον συλλάβει  και παράλληλα να τον οδηγήσει στο κρατητήριο της ΑΔ Τρικάλων με την κατηγορία της κλοπής. Ότι εκλάπη επιστράφηκε στους κατόχους οι οποίοι ευχαρίστησαν τον διοικητή για την άμεση διευθέτηση του γεγονότος.

 

Back to top button
Close