ΕπιχειρείνΤρίκαλα

Παρουσία Καββαθά ευρεία σύσκεψη των ΕΒΕ την Πέμπτη στα Τρίκαλα

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων όπου ασχολήθηκε με προβλήματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητα των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι συνάδελφοι ΕΒΕ.main_gsevee-synedrio3
Αποφασίσθηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη  την Πέμπτη  10 Νοεμβρίου (7μ.μ.) στην Ομοσπονδία, Απόλλωνος 10, παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά ο οποίος θα επισκεφθεί την πόλη μας.
Ο κ. Καββαθάς θα παρευρεθεί στη σύσκεψη και θα αναλύσει όλα τα προβλήματα των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων  όπως  ΚΡΙΣΗ – ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ –  ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΠΤΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ – ΑΝΕΡΓΙΑ κ.α.
Η παρουσία  των συναδέλφων είναι απαραίτητη. Καλούνται οι πρόεδροι των Σωματείων δύναμης της Ομοσπονδίας εάν επιθυμούν, να καταθέσουν γραπτώς προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Διαβάστε επίσης...

Back to top button