Γάμος - Βάπτιση

Παραμυθένιος γάμος & βάπτιση μαζί για την Νατάσσα & τον Δημήτρη !

Παραμυθένιος γάμος & βάπτιση μαζί για την Νατάσσα & τον Δημήτρη !

Ο αστυνομικός Δημήτρης Παπαδόπουλος και η Νατάσσα Μπουντούρη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ι.Ν Αγίου Γρηγορίου στο Γαρδικάκι την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου. Δίπλα τους χαρούμενοι οι γονείς, συγγενείς και οι επιστήθιοι φίλοι που γιόρτασαν όλοι μαζί την χαρά τους.  Κουμπάρος ο Αρχιτέκτονας, Μάκης Μπλέτσας και νονός της μικρής τους κόρης, ο χημικός Κοσμάς Καψάλης .  Το όνομα της μικρής πριγκίπισσας Ζωή !

Έφτασε η μεγάλη μέρα για ένα αξιαγάπητο ζευγάρι, τον Δημήτρη και την Νατάσα που με το διπλό μυστήριο γάμου και βάπτισης σφράγισαν την κοινή τους ζωή. Η μοναδική φωτογράφιση του γάμου τους έγινε από τον  έμπειρο φωτογράφο Στέργιο Δραγατογιάννη. Το Νυφικό από το Palatino ταίριαζε απόλυτα στην χαμογελαστή νύφη, όπως και το χτένισμα που επιμελήθηκε το Diva’s hair.  Ενώ το όλο λαμπερό Look απογείωσε το μακιγιάζ της Γιώτας Κουβούση.
Οι καλεσμένοι  εντυπωσιάστηκαν από τον ανθοστολισμό της εκκλησίας και του κέντρου από το ανθοπωλείο Φοίνικας. Ενώ την επιμέλεια της διακόσμησης της βάπτισης είχε με τις δημιουργίες της, η Μαρία Βλαχάβα.
Το γαμήλιο γλέντι δόθηκε στο κέντρο  Memories Hall στην Αγ.Κυριακή .
Άφθονο ρύζι με ευχές για αφθονία αγαθών στην έγγαμη ζωή του νιόπαντρου ζευγαριού. Να ζήσετε !

Back to top button
Close
Close