Επιχειρείν

Ο όμιλος Φάις επενδύει στα Τρίκαλα με την ιταλική φίρμα καλλυντικών Kiko Milano

 

Ο όμιλος Φάις προχωρά στη δημιουργία νέων καταστημάτων της ιταλικής φίρμας καλλυντικών στην Ελλάδα, αλλά και στο άνοιγμα των αγορών Βουλγαρίας και Ρουμανίας.

Μετά την παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο με προβεβλημένο δίκτυο καταστημάτων ο όμιλος Φάις σχεδιάζει την ανάπτυξη της ιταλικής φίρμα καλλυντικών Kiko Milano και σε Βουλγαρία – Ρουμανία.

Ο ελληνικός εμπορικός όμιλος αποτελεί από το 2020 master franchise της ιταλικής φίρμας έχοντας στην ευθύνη τους τις παραπάνω γεωγραφικές περιοχές, οπότε μετά την πρώτη φάση δημιουργίας παρουσίας σε Ελλάδα και Κύπρο προχωρά στα επόμενα βήματα της συνεργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό στις αρχές του 2023 αναμένεται να ανοίξουν τα 3 πρώτα καταστήματα Kiko Milano στη Βουλγαρία ενώ κατά το β’ τρίμηνο της χρονιάς εκτιμάται ότι η φίρμα θα κάνει το ντεμπούτο της και στη Ρουμανία. Μέχρι σήμερα ο όμιλος Φάις έχει δημιουργήσει 8 καταστήματα της φίρμας στην Ελλάδα και 4 στην Κύπρο ενώ λειτουργεί και το ομώνυμο e-shop, ενώ διατηρεί περαιτέρω σχέδια επέκτασης με την προσθήκη νέων σημείων. 

Η Kiko Milano έρχεται και στα Τρίκαλα, σε κεντρικό κατάστημα στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, και θα αποτελέσει το νέο beauty spot της πόλης.

Back to top button
Close
Close