Τρίκαλα

Ο Σωτήρης Παπαχρήστος ανακοινώνει υποψηφίους συμβούλους με τον συνδυασμό του

Από την Διάβα έστειλε απόψε το μήνυμα του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων Σωτήρης Παπαχρήστος…!

Ο Σωτήρης Παπαχρήστος φωτογραφήθηκε με τον κ. Γιώργο Ντάρδα Υπαλληλο του Κ.Υ Καλαμπάκας το ανάλογο μήνυμα καλώς ήρθες… αντιλαμβανομενοι όλοι πως το ψηφοδέλτιο μεγάλωσε και δυνάμωσε ακόμα περισσότερο απόψε!!!

Φίλες και Φίλοι,

 

Όπως πολλοί γνωρίζετε εγώ και η οικογένεια μου είμαστε μόνιμοι κάτοικοι Καλαμπάκας.

Ζούμε, έχουμε στήσει το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας σ΄αυτή τη πόλη.

Εδώ και αρκετό καιρό μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μου τόσο με το φιλικό όσο και με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μου για τον τρόπο που διαχειρίζεται το Δήμο η σημερινή Δημοτική Αρχή.    Αδιέξοδα, προχειρότητα, στασιμότητα παντού!

Στο κλίμα αυτό δεν μπορούμε να μείνουμε  απαθείς.

Ως ενεργοί πολίτες πρέπει να προσφέρουμε έτσι ώστε να ξεβαλτώσει ο Δήμος μας και πάει μπροστά.

Όσοι με γνωρίζετε κι από κοντά ξέρετε ότι στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι πολεμιστής, δεν μου χαρίστηκε τίποτα! Γνωρίζω από δύσκολα και γι αυτό αναγνωρίζω το πόσο σημαντικό είναι όταν δίνεις τον αγώνα σου να έχεις δίπλα σου αληθινούς συμπαραστάτες, οι οποίοι να μοιράζονται το όραμα και του στόχους σου.

Με γνώμονα τα παραπάνω ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με το Συνδυασμό του Σωτήρη Παπαχρήστο.  Τον γνωρίζω  ως άνθρωπο, επιστήμονα, και από την έντονη δραστηριότητά του στα κοινά του τόπου μας.

Είναι ένας πολύ έμπειρος και καλός γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι νέος, ικανός και ΑΦΘΑΡΤΟΣ υποψήφιος για την ηγεσία του Δήμου, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γεμάτη μεγάλες προκλήσεις.

Παραμένει ίδιος όσα χρόνια τον γνωρίζω. Προσιτός, φιλικός και ειλικρινής άνθρωπος.  Θα καθίσει μαζί σου στο ίδιο τραπέζι να ακούσει τα προβλήματα και θα συζητήσει μαζί σου με ειλικρίνεια ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής πεποιθήσεως.  Και αυτά τα προσωπικά του γνωρίσματα τα θεωρώ ως τα βασικά συστατικά επιτυχίας της πολυετούς πολιτικής του διαδρομής.

Όμως δεν αρκούν, η διαπίστωση ή η πρόθεση να επιλυθούν τα προβλήματα  του δήμου. Ως δημοτική αρχή οφείλεις να αναζητάς, να γνωρίζεις τους τρόπους με τους οποίους θα δώσεις ουσιαστικές και τεκμηριωμένες λύσεις.

Δημιουργεί μία ομάδα από ικανά και διαπρεπή άτομα από όλο το φάσμα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου. Έτσι ώστε σε όλους τους τομείς που ο Δήμος έχει δυνατότητες παρέμβασης να υιοθετηθούν οι καλύτερες κατά περίπτωση πρακτικές.

Δεν φοβάται τις ανατροπές και τις ρίξεις, με όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καρέκλες και θέσεις για δικό τους όφελος, σε βάρος των συμπολιτών μας. Το έκανε και αν χρειαστεί θα το ξανακάνει.

Σχεδιάζουμε από τώρα για τον τουρισμό, την αγροτική παραγωγή, την ποιότητα ζωής, τις υποδομές και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι τίτλοι, ούτε τα προνόμια, ούτε οι μισθοί.

Δεν είμαι οπαδός του ΕΓΩ δουλεύουμε για το ΕΜΕΙΣ

Στον πολιτικό αγώνα δεν μπήκα για να πάρω αλλά για να προσφέρω όπου μπορώ.

Επιθυμία μου είναι να μπορέσω να βελτιώσω το μέλλον των παιδιών, των οικογενειών και των συμπολιτών μας.

 

Δουλεύουμε ΜΑΖΙ!!

 

ΣΩΤΉΡΗΣ ΑΔΑΜΟΣ

Αγαπητοί δημότες και δημότισσες του Δήμου Μετεώρων, πριν λίγες μέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Σωτήρης Παπαχρήστος, μου έκανε την τιμή να είμαι ο πρώτος υποψήφιος του συνδυασμού του που ανακοίνωσε δημόσια, ανοίγοντας έτσι και επίσημα την αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού.

Ασχολούμαι επιχειρηματικά με τον τουρισμό τα τελευταία 20 χρόνια και είμαι συνιδρυτής της εταιρίας Visit Meteora στην Καλαμπάκα.

Η αλήθεια είναι ότι είναι η πρώτη φορά που μετά από ώριμη σκέψη  αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα, με τον συνδυασμό του Σωτήρη Παπαχρήστου.

Με την ευκαιρία της επίσημης ανακοίνωσης του ονόματός μου θα ήθελα να μιλήσω για τους λόγους που κατεβαίνω υποψήφιος.

Δεν επιθυμώ βέβαια να μιλήσω με τον γνωστό ξύλινο πολιτικό λόγο. Είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά τα χρόνια έχετε μπουχτίσει από μεγαλοστομίες και πολιτικές υποσχέσεις για νέα πρόσωπα, αλλαγή σελίδων, για νέες εποχές και όλα τα σχετικά.

Αντ’ αυτού λοιπόν θέλω να μοιραστώ μαζί σας λίγα πράγματα απ’ την δική μου προσωπική εμπειρία, ως δημότης της Καλαμπάκας.

Ως άνθρωποι και ως πολίτες του ίδιου δήμου συμπάσχουμε στα κοινά μας προβλήματα και δικαιωματικά επιζητούμε την άμεση λύση τους.  Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για το μέλλον των οικογενειών  και των παιδιών μας.

Ονειρευόμαστε μαζί και ελπίζουμε όλοι για ένα καλύτερο αύριο.

Δυστυχώς τα άλυτα προβλήματα σε έργα υποδομής, πρόνοιας, πολιτισμού, αθλητισμού στα Χωριά, στη Καλαμπάκα, συσσωρεύονται για χρόνια περνώντας από γενιά σε γενιά, χωρίς καμία ελπίδα ή μέριμνα επίλυσης τους.

Τη τελευταία τριετία  έχει δημιουργηθεί ένα νοσηρό φαινόμενο πολιτικής σήψης και παρακμής που χρήζει άμεσης αντίδρασης στην ρίζα του το συντομότερο δυνατόν. Κατά κοινή ομολογία δεν είναι μια κατάσταση φυσιολογική, όπου οι πολίτες οφείλουν να την αποδέχονται με απάθεια. Απεναντίας, οι πολίτες οφείλουν να αντιδρούν.

Θεσμικά βέβαια αυτόν τον αντιδραστικό ρόλο τον έχει η αντιπολίτευση.   Δυστυχώς όμως, στον δήμο Μετεώρων, η σοβαρή αντιπολίτευση  αγνοείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η αντιπολίτευση εξαφανίσθηκε γιατί πέτυχαν όλες σχεδόν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές ΤΟ ΣΚΟΠΟ τους. Πέτυχαν όλοι αυτοί στο να εξυπηρετούν πρωτίστως τα προσωπικά τους μικρά συμφέροντα με τον καλύτερο τρόπο. Έλυσαν οι περισσότεροι τα δικά τους προβλήματα, ξεχνώντας να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον στο πνεύμα του νόμου.  Απέτυχαν στο να κάνουν την πόλη και το δήμο μας πιο ανθρώπινο και προσιτό. Προς όφελος βέβαια όλων των δημοτών αλλά και για τα εκατομμύρια των ξένων επισκεπτών.

Για όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι μπορεί ο Σωτήρης Παπαχρήστος θέλει και μπορεί να φέρει την ανατροπή.

Βρίσκομαι στο πλευρό του διότι απέδειξε και δεν δίστασε στο παρελθόν να έρθει σε σύγκρουση με αυτές τις νοσηρές νοοτροπίες, πληρώνοντας βαρύ πολιτικό και προσωπικό κόστος. Είμαι όμως βέβαιος ότι η ιστορία, αλλά πρωτίστως ο κόσμος θα τον δικαιώσουν γι’ αυτή του την επιλογή.

Ως νέος υποψήφιος με τον συνδυασμό του Σωτήρη Παπαχρήστου διεκδικώ την ψήφο σας δεσμευόμενος να υπηρετήσω το κοινό συμφέρον του τόπου, την αλήθεια και το ήθος, εκπληρώνοντας έτσι το χρέος μου ως ενεργός πολίτης απέναντι στην πόλη, στα παιδιά μου και τον τόπο που αγαπώ, δίνοντας το δικό μου παρόν.

Στις εκλογές αυτές θα αποφασίσουμε  αν θα τεθούν οι σύγχρονες βάσεις πάνω στις οποίες θα οραματιστούμε και θα χτίσουμε τον δήμο που όλοι ονειρευόμαστε για τα επόμενα 30 χρόνια, ή θα συνεχίσουμε στην ίδια αδιέξοδη πορεία αδράνειας, σήψης και παρακμής.

Θα αποφασίσουμε αν θέλουμε να χρωματίζουμε τα ψέματα στα χρώματα που μας αρέσουν  ή θα αποκαταστήσουμε την αλήθεια στις σχέσεις  Δήμου και πολίτη.

   

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close
Close